baterie

Exclusiv – Noul flagship iHunt P11000 Titan PRO, primele poze

Exclusiv - Noul flagship iHunt P11000 Titan PRO, primele poze

iHunt P11000 Titan PRO, vedem in premiera cateva poze reale cu telefonul, chiar inainte de lansarea lui si chiar inainte de a aparea pe pagina oficiala a celor de la iHunt! Le putem spune poze spy, direct din fabrica.

UPDATE – telefonul a intrat in oferta magazinului.

iHunt TITAN P11000 PRO – VIDEO

Inainte de a discuta putin despre acest telefon, haideti sa vedem ce modele de telefoane iHunt am mai avut la dispozitie. Compania cu sediul in Ploiesti, are destule in portofoliu, fie ca vorbim despre cele rugged, despre cele mai accesibile sau despre telefoanele premium, sa le spunem asa.

Dintre toate acestea, se remarca iHunt S9 Alpha si mai nou, iHunt S9 PRO Alien. Le-ati vazut pe ambele in materiale video si text, aici la androidro.ro. Sunt telefoane cu specificatii tehnice bune, sa le spunem totusi mid-range. Preturile sunt bune pentru puterea de cumparare de la noi din tara, specificatiile nu dezamagesc.

Insa, noul iHunt P11000 Titan PRO va veni cu ceva ce nu am mai vazut pe telefoanele mobile enumerate anterior. Daca mergem si mai departe, vom afla ca la ora actuala, numai cateva modele la nivel mondial se pot lauda cu asa ceva. Nu vom dezvalui acum despre ce este vorba, suspanul se pastreaza pentru inca o mica perioada.

Insa, il putem vedea pe noul iHunt P11000 Titan PRO intr-o serie de imagini, de altfel sunt chiar primele aparute cu acest telefon. Si nu le veti mai vedea in alta parte 😉 Iata pozele:

iHunt P11000 Titan PRO

Exclusiv - Noul flagship iHunt P11000 Titan PRO, primele poze

Exclusiv - Noul flagship iHunt P11000 Titan PRO, primele poze

Exclusiv - Noul flagship iHunt P11000 Titan PRO, primele poze

Exclusiv - Noul flagship iHunt P11000 Titan PRO, primele poze

Remarcam in primul rand un design mai interesant, unul pentru cei ce s-au saturat de telefoanele care seamana toate intre ele. 2 camere foto principale inconjurate de o rama solida si impunatoare ce pare din metal. Partea din spate pare acoperita din piele, nu stim exact insa despre ce este vorba.

Un display posibil fara notch (o veste buna sa spunem), un panou de 6″ fabricat de Sharp, rezolutia va fi peste FHD! Procesorul va fi si el unul de noua generatie, adica lansat recent, 8 nuclee si 4GB memorie RAM. Asta nu este insa tot, marea surpriza a lui iHunt P11000 Titan PRO ne va fi dezvaluita in curand. Keep in touch!