Connect with us

Stiri despre telefoane

Google pregateste un Pixel 8a tot cu Tensor G3

Published

on

Google pregateste un Pixel 8a tot cu Tensor G3, adica un procesor destinat exclusiv telefoanelor sub acest brand si care ar sta mai bine fata de restul la capitole precum AI.

Si dupa ce a captat atentia publicului cu lansarea recenta a modelelor Pixel 8 si Pixel 8 Pro, Google se pregateste sa lanseze Pixel 8a, un smartphone de gama medie ce promite sa aduca numeroase inovatii. Acest model a fost deja subiectul unor randari video 360 de grade, care ofera o perspectiva completa asupra designului sau.

Vine cu cateva schimbari subtile fata de modelul anterior, Pixel 7a. Cu dimensiuni de 152,1 x 72,6 x 8,9 mm, este usor mai compact si mai subtire decat predecesorul sau, care masura 152,4 x 72,9 x 9,0 mm. Panoul din spate gazduieste un modul pentru camera care include doi senzori.

Advertisement

Ecranul are o diagonala de 6.1 inch si vedem o decupare pentru camera selfie in partea de sus, margini laterale subtiri si o mica proeminenta in partea de jos.

Pixel 8a cu Tensor G3 ceva mai lenes

Un alt aspect notabil este trecerea la un design cu colturi rotunjite, in contrast cu forma mai patrata a modelului anterior. Ecranul este protejat de o sticla curbata 2,5D. Conectorul USB de tip C si difuzoarele stereo sunt plasate pe latura inferioara, in timp ce partea superioara pare sa includa o antena ultra-larga si un difuzor.

Pixel 8a va fi echipat cu o varianta mai slaba a procesorului Tensor G3, impreuna cu un GPU Mali-G715. Telefonul va avea 8 GB de memorie RAM si va rula sistemul de operare Android 14.

Advertisement

In testele de performanta Geekbench, micutul telefon a obtinut un scor de 1.218 pentru un singur nucleu si 3.175 pentru mai multe nuclee, ceea ce sugereaza ca Google ar putea sa mentina acelasi hardware pentru camera, dar cu imbunatatiri la nivel de optimizare.

sursa

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171