Acasă Stiri Android Si Noutati Facebook incepe sa introduca mesaje criptate in Messenger, pe langa asta vor...

Facebook incepe sa introduca mesaje criptate in Messenger, pe langa asta vor fi si mesaje cu “autodistrugere”

0

Mesaje criptate in Messenger– Am mai vorbit despre asta acum ceva timp cand totul era un zvon insa se pare ca devine real si acum Facebook testeaza noua functie pe care o va implementa in Messenger si anume conversatiile secrete.
Conversatiile secrete sunt diferite de cele normale prin faptul ca sunt criptate de la un capat la celalalt ceea ce inseamna ca vor putea fi citite doar de pe telefonul de pe care au fost trimise sau primite, nu si de pe PC sau varianta web a site-ului.
facebookmessengersecretconversationsPentru a beneficia de criptare, trebuie sa incepi o noua conversatie cu o anumita persoana si tot ce trimiti sau primesti in conversatie este cripat si doar voi aveti acces la mesajele de acolo. Retineti ca in conversatiile secrete puteti trimite doar mesaje text, fara videoclipuri GIF-uri sau alte fisiere.

Exista si functia de “autodistrugere” ceea ce inseamna mai exact ca putem alege un timp dupa care un mesaj va disparea dar pentru asta va trebui sa alegem un timp de vizibilitate apoi sa trimitem mesajul, doar mesajul trimis dupa ce ati setat timpul va disparea nu si cele deja trimise. Probabil este o masura buna in unele cazuri, nu imi trece momentan prin cap o situatie in care as avea nevoie insa nu se stie niciodata 😉
messenger-secret-796x531Noua functie va fi implementata curand si desigur ca va fi nevoie sa faceti update la aplicatia de Messenger deoarece aceste functii nu vor functiona pe varianta web, pe PC sau prin Facebook Lite.
Momentan noua versiune a fost distribuita unui numar restrans de persoane pentru a o testa insa nu exista o data exacta de lansare pentru update-ul cu aceste functii, presupun ca ramane doar sa asteptam pana va fi distribuita modial si s-ar putea sa dureze ceva timp, presupun ca nu foarte mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here