Acasă Stiri Android Si Noutati Iata o promotie speciala dedicata zilei mondiale a populatiei, avem tot felul...

Iata o promotie speciala dedicata zilei mondiale a populatiei, avem tot felul de device-uri cu preturi reduse

0

O noua promotie este sustinuta de magazinul everbuying.net, promotie in care avem o multime de device-uri la preturi reduse  pornind de la telefoane si smartwatch-uri pana la carduri de memorie si TV Box-uri.
Trebuie sa fiti atenti insa deoarece stocurile sunt limitate si doar un anumit numar de bucati va avea pretul promotional, campania fiind impartita in mai multe categorii dupa cum urmeaza:

untitled
Dupa cum puteti vedea, aceasta este categoria de Flash Sale si aici produsele au stoc limitat iar dupa terminarea numarului de bucati produsele vor iesi de la promotie.

Mai avem si o categorie destinata exclusiv telefoanelor mobile iar printre produse intalnim si nume ca Ulefone Power, Xiaomi Redmi Note 3 sau HomTom HT3 Pro, toate cu preturi reduse.

Urmeaza categoria de smartwatch-uri unde intalnim printre altele Ulefon uWear, No.1 S3 si bratari pentru fitnes.

In zona computerelor intalnim routere de la Xiaomi, TV Box-uri si carduri Micro-SD de la Samsung, avem chiar si un SSD spre vanzare, in zona de electronice gasim casti pentru telefon, ochelari pentru realitate virtuala si camere de actiune cu filmare la rezolutia 4K! Avem si cateva jucarii in promotie dar si un termometru cu infrarosu intalnim chiar si un tensiometru.

untitled4
Pe scurt, este o promotie dedicata oricarei categorii de varsta si practic intalnim de la produse pentru copii si pana la persoanele mai in varsta.

Promotia este disponibila pe aceasta pagina si va recomand sa va grabiti daca vreti sa prindeti vreun produs aflat la Flash Sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here