Connect with us

Stiri despre telefoane

Facebook lanseaza o noua retea de socializare, Threads

Published

on

Facebook lanseaza o noua retea de socializare peste cateva zile, Threads – sa spunem ca este un duel intre Meta si Twitter. Acesta reprezinta o noua incercare a Meta de a iesi din zona sa de confort (retelele sociale) si de a-si diversifica portofoliul de servicii.

Ramane de vazut daca va avea tot un succes urias, cert este ca noul serviciu (Threads, an Instagram app), despre care detalii concrete sunt inca limitate, se preconizeaza a fi o platforma ce permite crearea si distribuirea de mesaje scurte, in stilul caracteristic competitiei. Pare a fi un pas strategic gandit pentru a atrage utilizatorii Twitter, renumiti pentru postarile lor concise si prompte.

Va fi posibil ca utilizatorii sa se inregistreze prin intermediul conturilor lor de Instagram, proces in urma caruia numele de utilizator, urmaritorii si alte date ale contului vor fi transferate automat. Aceasta noua platforma gratuita de socializare este etichetata ca “aplicatia Instagram pentru discutii textuale” si dispune de o interfata de utilizator asemanatoare.

Advertisement

De-a lungul timpului, Twitter a devenit un spatiu pentru dezbateri intense, comentarii prompte si stiri in timp real. Spre deosebire de Facebook, care pune accentul pe interactiunile personale si pe continutul mai detaliat, s-a concentrat intotdeauna pe fluxul rapid de informatii.

Fie ca noul serviciu va reusi sa imite cu succes aceste caracteristici si sa capteze atentia utilizatorilor de Twitter, doar timpul ne va spune. Cert este ca ei sunt gata sa preia provocarea si sa exploreze noi directii, noua aplicatie va fi lansata in data de 6 iulie 2023 si deja a aparut in unele magazine de aplicatii. O gasiti deja si in Google Play!

Facebook, infiintat in 2004, a crescut exponetial, ajungand la impresionanta cifra de aproximativ 3 miliarde de utilizatori activi lunar la inceputul anului 2023. Va fi cu siguranta fascinant de urmarit cum se va evolua aceasta noua initiativa a Meta si care va fi impactul sau asupra peisajului retelelor sociale.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des