Acasă Stiri despre telefoane

Ce service repara telefoanele Realme in Romania

1

Ce service repara telefoanele Realme in Romania – Daca aveti deja cumparat un astfel de smartphone si din pacate au aparut problemele, sunt sanse sa fiti nevoiti sa-l trimiteti intr-un service oficial (daca aveti garantie). Si chiar daca pagina de internet a producatorului inca nu are suport pentru limba romana, exista un parteneriat intre producator si un mare service de la noi din tara.

Informatia este listata chiar pe realme.com, acolo vedem scris ca ESD este singurul service autorizat de la noi din tara. ESD Service este cel mai mare centru de raparatii din Romania si se ocupa de repararea telefoanelor produse de Samsung, LG, Xiaomi, Huawei, OPPO, Sony, Realme, TCL, etc. Acest service iti ofera posibilitatea sa programezi singur o reparatie si chiar sa verifici stadiul acesteia.

Realme este si producatorul cu cea mai mare crestere la nivel global in anul 2021, nu cred ca aceasta informatie mai poate surprinde pe cineva. Nu de putine ori, telefoanele sub acest brand ofera poate cel mai bun raport intre specificatii si pret. Mai mult, in Romania, ei vand o serie de terminale cu procesoare de top, dar cu pret sub concurenta. Modelul GT Master are un pret de sub 1300 lei, poate cel mai atractiv mid-range al momentului.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta! Pentru contact, foloseste adresa admin@androidro.ro
ce-service-repara-telefoanele-realme-in-romaniaCe service repara telefoanele Realme in Romania - Daca aveti deja cumparat un astfel de smartphone si din pacate au aparut problemele, sunt sanse sa fiti nevoiti sa-l trimiteti intr-un service oficial (daca aveti garantie). Si chiar daca pagina de internet a producatorului inca...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.