Acasă Stiri Android Si Noutati (Fals grosolan) Noul Redmi cu Snapdragon 855, clip video

(Fals grosolan) Noul Redmi cu Snapdragon 855, clip video

0
nofollow

Noul Redmi cu Snapdragon 855 apare intr-un final intr-un prim clip video. Clipul video nu este decat un fake, unul cat se poate de grosolan. Si este pacat ca totul a devenit o stire inclusiv in cadrul gsmarena.com, poate cel mai important site din domeniu.

Insa, in urma cu putin timp, pana si ei au venit cu un update in care au recunoscut. Ce se intampla de fapt?

Sunt multi care din dorinta de a se promova sau de a se face mai cunoscuti, apeleaza la tot felul de metode, nu prea ortodoxe. In ultima perioada, OnePlus 7 a fost tinta unor astfel de zvonuri. De regula, asta se intampla cu telefoanele ce sunt foarte asteptate.

Practic, astfel de stiri sunt fabricate zilnic si apoi se rostogolesc in toata presa. Foarte putini sunt cei care sunt atenti la anumite detalii si care chiar se documenteaza.

Sa revenim acum la acest presupus Redmi cu Snapdragon 855, telefon ce ar urma sa fie produs de Xiaomi si sa devina rapid un fel de Pocophone. Adica, cel mai tare procesor al momentului, dar si cel mai mic pret raportat la dotari.

Iata si clipul postat inclusiv de gsmarena.com, in articolul original. Are peste 40.000 de vizualizari, acestea au fost stranse in numai cateva zile. Asa ar arata acest Redmi cu Snapdragon 855.

Un clip de numai 10 secunde, insa timp suficient pentru a ne putea face o idee. Display perforat, camera de selfie in centru, sistem de operare stock, doua camere foto principale, senzor de amprente clasic si probabil, un display destul de mare.

Insa, ce te faci cand cei de la Elephone posteaza si ei un clip, cu acelasi telefon? Cine de la cine a copiat? Elephone de la Xiaomi sau Xiaomi de la Elephone. Observam practic acelasi design, inclusiv ecranul perforat. Interfata sistemului de operare este si ea identica.

ELEPHONE Punch-hole Smartphone Hands-on Video

First look of the punch-hole smartphone! Learn more>>>http://www.elephone.hk/#ELEPHONE

Publicată de Elephone pe Miercuri, 10 aprilie 2019

Deci, pana acum, nu exista un Redmi cu Snapdragon 855…iata si clipul original, este vorba despre un banal Elephone A7H. Probabil, seria de stiri false din acest domeniu, nu se va opri prea curand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here