Connect with us

Stiri despre telefoane

Fara Porsche, dar Huawei a zis ca mai merge un telefon

Published

on

Fara Porsche, dar Huawei a zis ca mai merge un telefon de acest gen, adica unul care inspira putere, rafinament, eleganta si ce mai vreti voi.

Versiunile Porsche Design au existat ani la randul si erau cele ultimate, adica mai sus de atat nu se putea pentru seria Mate. Nu stim din ce motive (dar putem presupune), anul acesta nu mai exista un astfel de smartphone, probabil au renuntat la colaborarea cu renumita marca auto.

In schimb, au scos ceva asemanator, dar cu un alt nume. Acesta este Huawei Mate 60 RS Ultimate Design, smartphone lansat oficial. Dar cum versiunile de baza nu ajung prin Europa, mi-e greu sa cred ca aceasta va avea alt drum si cred ca se va opri in Asia.

Advertisement

Dar cine stie, mereu au fost anumite magazine care au adus in Romania telefoane destinate altor piete sau unele exclusiviste, nu ar trebui sa spunem niciodata ca asa ceva este exclus.

Huawei Mate 60 RS Ultimate Design este disponibil in culorile negru si rosu si arata chiar bine de tot. Se vinde la pretul de aproximativ 1650 USD in varianta cu 16GB RAM si 512GB stocare, 1800 USD fiind pretul versiunii cu 16GB RAM si 1TB stocare.

La baza este un Mate 60 PRO Plus, dar cu o carcasa schimbata si cu alte privilegii VIP ce vin impreuna cu pretul mare. Telefonul Huawei are un display LTPO OLED de 6.82 inch si refresh 120Hz, protectie Kunlun Glass 2, dar si misteriosul procesor Kirin 9000s, unul fabricat pe 7nm si nu extrem de performant. Exista si 5G.

Advertisement

Telefonul vine echipat cu un sistem foto impresionant. Primul senzor are 48 MP, cu o diafragma variabila de la f/1.4 la f/4.0, la o distanta focala de 24mm. Acesta include si focalizare automata de faza (PDAF), focalizare automata laser (Laser AF) si stabilizare optica a imaginii (OIS).

Al doilea senzor este tot de 48 MP, dar cu o diafragma fixa de f/3.0 si o distanta focala de 90mm. Este un senzor de tip periscop telefoto care ofera un zoom optic de 3.5x, impreuna cu PDAF si OIS.

Ultimul camera are 40 MP, cu o diafragma de f/2.2 si o distanta focala de 13mm. Acesta este un senzor ultrawide cu un unghi de vedere de 120 grade, care include si focalizare automata de faza (PDAF).

Advertisement

sursa

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des