baterie

Apple a lansat o carpa pentru sters ecranul telefonului

Apple a lansat o carpa pentru sters ecranul telefonului

O lansare inedita, nu stiu cata lume sa astepta la un astfel de produs sub brand Apple. Dar cum americanii stiu sa faca bani si probabili clienti vor exista, sa spunem ca este un anunt interesant. Se naste o intrebare buna. De ce ar da cineva bani pe o simpla carpa de sters ecranul?

Sau daca vreti sa sune mai frumos, sa-i spunem laveta. Acest produs costa 19 USD, adica se apropie de 90 lei, un pret nu foarte mic, este totusi o laveta. Dar si aceasta este oarecum inteligenta, aflam ca nu este compatibila chiar cu orice tableta, telefon sau alt produs care necesita o intretinere.

Spre exemplu, nu este compatibila cu telefoane mai vechi de iPhone 6. Laveta poate fi utilizata pe toate ecranele de tableta mini iPad, modelele iPad cel putin generatia 5 sau toate tabletele iPad Pro. Utila si pentru iMac incepand cu 2015 sau toate versiunile de Apple Watch sau iPod Touch, conditia este ca acestea sa fie minim generatia 4. 

Laveta pentru sters ecranul de la Apple

Apple a lansat o carpa pentru sters ecranul telefonului

Ne intrebam de ce nu ar fi compatibila cu orice display, probabil ca nu putem atinge o laveta pe care scrie Apple de un produs fabricat de oricare alta companie, nu ar fi frumos!

Apple a lansat o carpa pentru sters ecranul telefonului

Apple mai ne spune sa nu folosim orice laveta in cazul in care dispozitivul nostru are un ecran XDR si ca ar trebui sa apelam numai la acest produs special. Unul fabricat dintr-un material moale si fara a fi abraziv capabil sa curete eficient orice ecran Apple, chiar si sticla nano texturata. Interesant 😉