baterie

ASUS pregateste ROG Phone 8 Ultimate

ASUS pregateste ROG Phone 8 Ultimate

ASUS pregateste ROG Phone 8 Ultimate si asa cum sugereaza denumirea, va fi cel mai performant model al gamei, una si asa de top. Desi informatiile sunt inca putine, datele disponibile indica faptul ca seria va fi una inovatoare, cu adevarat de gaming.

Potrivit surselor, seria ROG Phone 8 va include trei modele: ROG Phone 8, ROG Phone 8 Pro si ROG Phone 8 Ultimate. O lista recenta de pe Geekbench a dezvaluit modelul de varf, ROG Phone 8 Ultimate, ca avand un chipset octa-core cu o arhitectura de CPU noua, 1+5+2. Este vorba despre Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, procesor ce va fi lansat in octombrie.

ASUS pregateste ROG Phone 8 Ultimate

Bazandu-ne pe rezultatele de pe Geekbench, telefonul va avea un scor de 2,213 puncte in testul single-core si 7,408 in testul multi-core. Aceasta va rula sistemul de operare Android 14 si va dispune de 16GB de RAM. Cu toate acestea, informatii despre alte specificatii, cum ar fi camera si bateria, raman inca necunoscute.

Seria ROG Phone 7 a fost lansata in aprilie anul acesta, iar ASUS are planuri de a lansa seria ROG Phone 8 anul urmator. Compania va adauga, de asemenea, un nou model la linia sa, o varianta “Pro”, adaugand astfel un plus de varietate pentru consumatori.