FarmVille 2 -Trucuri Ponturi Coduri Sfaturi

Personal, nu ma joc FarmVille 2 insa sunt cu siguranta foarte multi admiratori ai acestui joc pe platforma Android.

Si cum el se bucura de succes si numarul de descarcari din Google Play este destul de semnificativ si probabil creste de la o zi la alta, au aparut diverse aplicatii ce va ofera sfaturi despre cum sa joci FarmVille 2, te invata diferite trucuri sau iti dau diverse ponturi.

Am sa fac si eu o selectie in cele ce urmeaza a celor mai interesante aplicatii de acest gen ce pot fi descarcate gratuit din Google Play.

FarmVille 2 -Trucuri Ponturi Coduri Sfaturi

555

Articolul continua dupa reclama:

Farmville 2 Timer Free

Untitled

Aceasta aplicatie iti reaminteste si iti trimite notificari in legatura cu jocul, pentru a nu te trezi cu recoltele tale compromise.

Este un Timer ce poate fi setat sa-ti reaminteasca diferite aspecte legate de FarmVille 2 

[button color=”blue” size=”small” link=”https://play.google.com/store/apps/details?id=net.dbws.fv2″ target=”blank” ]Descarca Gratuit[/button]

Farmville Guides 2 Cheats

Untitled

Este practic un ghid plin de parole si sfaturi ce te invata cum sa faci rost de bani nelimitati sau cum sa castigi tot felul de resurse intr-un mod mai rapid.

[button color=”blue” size=”small” link=”https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dragon.guides.hdhetiewgjke” target=”blank” ]Descarca Gratuit[/button]

Farmville Tips,Tricks & Cheats

Untitled

Trucuri, strategii, coduri si parole video sau scrise pentru FarmVille 2, toate le obtii prin intermediul acestei aplicatii. Un fel de manual ascuns al jocului !

[button color=”blue” size=”small” link=”https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lsappsdevfarmville” target=”blank” ]Descarca Gratuit[/button]

Farm Ville Game Guide

Untitled

Aceasta aplicatie este un ghid bine structurat al jocului ce nu te va ajuta sa trisezi, dar te va ajuta sa intelegi mai bine jocul.

[button color=”blue” size=”small” link=”https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iisbetoq.farmvillegameguide” target=”blank” ]Descarca Gratuit[/button]

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

Cateva accesorii ieftine si mai “traznite” pentru telefonul mobil!

Cei de la camfere.com nu se ocupa numai cu comercializarea camerelor sport...
Citeste tot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *