baterie

FIFA 15 Gameplay Pe Allview X2 Twin

FIFA 15 Gameplay Pe Allview X2 Twin

FIFA 15 Gameplay Pe Allview X2 Twin

 Allview x2 Twin este un telefon cu specificatii tehnice foarte bune ce includ un procesor octa core MediaTEK  MT6592 de 1.4 Ghz, 1 GB memorie RAM dar si un procesor grafic cu 4 nuclee, ecran mare de 5 inci cu rezolutie HD de tip IPS.

 Toate acestea ar trebui sa-i permita sa ruleze orice joc fara probleme mai ales ca sunt multi gameri ce adora sa petreaca timp jucandu-se pe un ecran mare si de foarte buna calitate (320dpi) asa cum poseda si Allview X2 Twin.

 Din pacate, jocurile nu prea ma pasioneaza dar am incercat sa joc FIFA 15 pe X2 TWIN si nu prea mi-a reusit. Si nu ca telefonul nu se descurca, principalul vinovat este jucatorul, adica eu 🙂 Si cum nu joc fotbal nici pe calculator, telefon sau tableta si nici in viata de zi cu zi, sper sa-mi fie iertata indemanarea:)

 Pentru a juca FiFA 14 in conditii optime aveti nevoie de minim 1.35 GB spatiu stocare liber, 1 GB RAM, minim quad core si ca placa grafica minim Adreno 205, SGX 540, Tegra 3, sau Mali 400.

 Oricum, asa cum veti vedea si in clipul de mai jos, Allview X2 Twin nu intampina absolut nicio problema cu acest joc reusind sa-l ruleze perfect gratie procesorului cu 8 nuclee si a placii grafice cu 4 nuclee, fara lag sau alte probleme. Pot spune ca ecranul se vede superb, unghiurile de vizualizare sunt largi culorile fiind vii si placute.

Allview X2 Twin costa 949 la eMag, oferta o gasiti aici.

Un review al camerei foto il gasiti aici.

Concluzie: Allview X2 Twin este perfect si pentru jocuri, indemanare sa ai…