Acasă Jocuri pentru telefoane si tablete android

Cum instalezi Fortnite pe telefon in 2022, Epic Games

0

Cum instalezi Fortnite pe telefon in 2022 – Este vorba despre poate cel mai popular joc pentru telefoanele mobile, joc cu grafica buna, mult suspans, multi jucatori si un gameplay pe masura. El este disponibil inclusiv in Romania si poate fi jucat pe mai multe platforme, inclusiv pe telefonul mobil cu Android.

Dar surpriza. Desi este in Google Play si poate fi instalat gratuit pe telefon, daca vei cauta in Google Play “Fortnite”, nu vei gasi nimic. Si chiar daca vei cauta Epic Games, tot sunt sanse sa nu gasesti mare lucru. Fie sunt imagini de fundal (aplicatii), fie tutoriale prin care iei v-bucks gratis, fie alte informatii despre joc.

Insa (si in functie de modelul telefonul tau) sunt sanse sa nu poti descarca din Google Play jocul Fortnite. Dar sa nu disperam, exista o metoda super rapida prin care aducem adevaratul Fortnite de la Epic Games pe smartphone. Iata si un tutorial, cum il descarcam si cum il instalam.

Pentru inceput, trebuie sa scanezi codul de mai jos cu camera telefonului tau. Este un cod QR si ai nevoie de o aplicatie pentru scanat coduri. O gasesti in Google Play, sunt multe. Sunt sanse ca aplicatia de camera a telefonului sa aiba si o zona de scanare QR. Iata si codul pe care trebuie sa-l scanezi. Este luat de pe site-ul oficial Epic Games.

Cum instalezi Fortnite pe telefon in 2022

Mai departe, totul se intampla pe telefonul tau. Dupa ce ai scanat codul de mai sus, te vei pregati sa descarci si sa instalezi Fortnite pe telefon. Iti va aparea pagina de mai jos si trebuie sa apesi pe acel link.

Apoi, in mod automat, se va deschide pagina de mai jos. Va trebui sa apesi fie pe Download, fie pe casuta de jos, cea in care scrie Get in on the Epic Games App.

Urmeaza sa apara o noua pagina, acum apesi pe Instalare.

In final, se va deschide o ultima fereastra cu cateva jocuri. Il alegi pe cel ce te intereseaza (Fortnite in cazul nostru), il descarci pe telefon, il instalezi si apoi te joci. Asta a fost tot, este modalitatea de a avea Fortnite instalat pe telefonul mobil.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Cum instalezi Fortnite pe telefon
Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta! Pentru contact, foloseste adresa admin@androidro.ro
cum-instalezi-fortnite-pe-telefon-in-2022Cum instalezi Fortnite pe telefon in 2022 - Este vorba despre poate cel mai popular joc pentru telefoanele mobile, joc cu grafica buna, mult suspans, multi jucatori si un gameplay pe masura. El este disponibil inclusiv in Romania si poate fi jucat pe mai...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.