Acasă Firmware Allview

Fisiere Allview P4 LIFE, full backup, stock ROM Android

0
nofollow

Fisiere Allview P4 LIFE, full backup, stock ROM Android – Iata ca vin de data asta cu un alt firmware stock si nemodificat pentru un telefon Allview, unul accesibil, adica Allview P4 LIFE.

Acest fisier nu este modificat sau rootat si il puteti folosi fara probleme deoarece nu veti pierde garantia telefonului Allview. Asa cum spun mereu, este bine sa aveti un backup salvat pe PC in caz ca ceva se intampla cu sistemul vostru de operare, il modificati, il rootati sau pur si simplu doriti sa aduceti telefonul la varianta initiala.

Se instaleaza simplu cu aplicatia speciala MediaTEK SP Flash tools, tutorial video puteti gasi si AICI. Retineti totusi ca pot aparea oricand probleme pe parcursul rescrierii sistemului de operare, procedati pe propria raspundere!

Instalarea este destul de simpla:

565656

Trebuie sa aveti un telefon Allview P4 Life si nu alt model, telefonul cu bateria incarcata chiar daca pentru utilizarea cu SP Flash Tools va trebui sa-l opriti.

Driverii MediaTEK instalati pe PC si eventual faceti un backup al datelor personale deoarece veti pierde fisierele personale aflate pe telefon.

Instalati aplicatia SP Flash Tools pe PC, o deschideti, alegeti fisierul scatter MT6582_Android_scatter.txt din interiorul arhivei ce contine acest backup firmware pentru Allview P4 Life, alegeti firmware upgrade sau format all si apasati pe “download” in interiorul SP Flash Tools.

Abia acum conectati telefonul la PC si retineti ca dispozitivul mobil trebuie sa fie inchis dar cu bateria inserata!

Asteptati cateva minute si la final veti primi mesajul OK, asta inseamna ca totul a decurs ok!

In functie de modalitatea aleasa, primul boot poate dura ceva mai mult si va trebui sa refaceti toate setarile initiale.

Descarca Fisiere Allview P4 LIFE, full backup, stock ROM Android

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here