Connect with us
--------

Stiri despre telefoane

Fosti angajati eMAG anchetati pentru fraudarea companiei

Published

on

2 fosti angajati ai magazinului eMAG (surse judciare pentru Agerpres) sunt anchetati pentru fraudarea companiei mai bine de 2 ani de zile, timp in care ar fi comandat diverse produse sau bunuri pe care le-au achitat cu vouchere de reducere contrafacute prin accesarea ilegala a unui sistem informatic.

Cele doua persoane din judetele Buzau si Prahova au fost retinute pentru 24 de ore, ulterior fiind plasate sub masura controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile. In urma perchezitiilor desfasurate la domicilii, politistii au descoperit sumele 12.700 de lei, 1.200 de euro plus alte probe incriminatorii.

Baietii nostri ar fi creat in perioada 2020 – 2023 mai multe adrese de email folosind date false si le foloseau pentru a comanda diverse produse cu livrare la dispozitivele de tip easybox din Ploiesti, bunurile fiind achitate cu vouchere false de reducere.

Advertisement

IPJ Prahova  informeaza ca “Din cercetări a reieşit că tânărul în cauză ar fi fost ajutat de un altul în vârstă de 28 de ani. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 210.000 de lei. În baza investigaţiilor efectuate, poliţiştii au realizat prinderea în flagrant a celor doi tineri în timp ce ridicau mai multe comenzi“.

sursa

Advertisement

Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un Samsung Galaxy S21 Ultra. Lectura placuta!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advertisement

Trebuie sa citesti si: