nofollow

Functii, teste si coduri secrete Xiaomi, direct din telefon, fara sa instalati din magazinul de aplicatii Google Play nimic, fara sa tastati coduri in programul de apelare si fara root, aceste informatii va apar pe telefoanele Xiaomi dupa cum veti vedea in cele ce urmeaza:

Pentru acest tutorial, am folosit un telefon Xiaomi Redmi 3S lansat in 2016, posibil ca aceste informatii sa va fie de folos si daca aveti alt model de Xiaomi, insa va trebui sa aveti MIUI instalat si nu o alta versiune de Android (UI)

Functii, teste si coduri secrete Xiaomi, direct din telefon

Pentru inceput, intram in setari – despre telefon.

1 – Cautam “versiune nucleu” si apasam consecutiv pe display (indreptul acestui nivel) pana cand vom vedea “esti la 1 pas de intrarea CIT” continuam sa apasam pana intram in acest meniu secret care arata cam asa:

2 – Revenim in meniul “despre telefon” si cautam acum “memorie interna” Apasam in acelasi mod pe acest nivel si vom deschide meniul “testare” asa cum vedeti mai jos:

3 – Crearea raportului de erori este o functie disponibila si ea in meniul “despre telefon”, trebuie sa cautam si sa apasam de mai multe ori pe “CPU” pana cand telefonul va vibra si vom primi mesajul “crearea raportului de erori”. Tragem acum de bara de notificari si putem vedea cum acest raport este creat. In functie de cat de “plin” este telefonul, realizarea raportului poate dura de la cateva secunde pana la minute.

Cand raportul de erori este gata, telefonul va vibra din nou si vom primi pe display o notificare, putem deschide acum raportul. Problema este ca acesta are o dimensiune destul de mare (46 MB) in cazul meu si el este livrat in format zip, telefonul este capabil totusi sa-l dezarhiveze. Pentru deschidere, selectati “html viewer” si puteti rasfoi raportul. Daca nu stiti “cu ce se manaca” sistemul de operare Android, va veti uita cam stramb la acest raport de erori.

CITESTE SI:  Adevarat sau fals? Metode reale pentru un telefon mai rapid!

4 – Pentru activarea meniului dezvoltator “developers mode” este suficient sa apasati consecutiv pe “versiune MIUI”.

Atentie! In cazul in care nu va pricepeti, recomand sa nu schimbati valori acolo unde aveti aceasta posibilitate! Pentru revenirea la meniul initial, apasati tasta back sau home!

3 COMENTARII

  1. salut. am un xiaomi note 3 . am uitat parola si nu maipot sa il deblochez. ma poti ajuta? multumesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree