Connect with us

Stiri despre telefoane

Aplicația care imbunatateste pozele pe telefon

Published

on

Galaxy Enhance-X, o aplicatie care se foloseste de Inteligenta Artificiala si care te ajuta sa imbunatatesti aspectul pozelor deja capturate, cele existente in galerie. Dar nu va bucurati prea tare, aplicatia aceasta este disponibila numai pentru cei ce au un flagship precum Samsung Galaxy S22 si S23 (inclusiv Plus sau Ultra).

Aplicatia este in format beta, gratuita si o cautati in Galaxy Store, magazinul Samsung. Conform sursei, Galaxy Enhance-X reprezinta o solutie inteligente si completa pentru imbunatatirea tuturor tipurilor de media. Rapid, imaginea ta este analizata pentru imperfectiuni, imbunatatita si rafinata, pentru o calitate superioara.

Aplicația care imbunatateste pozele pe telefon

Tehnicile bazate pe AI din aplicatia Galaxy Enhance-X, pot fi utilizate de un utilizator pentru a repara si imbunatati imaginile stocate in galerie. Se pot elimina aspecte nedorite precum neclaritatea, reflexiile, dar in acelasi timp se pot imbunatati si aspecte precum rezolutia, gama dinamica (HDR) si luminozitatea fotografiilor realizate in conditii de iluminare slaba. Atat sursa cat si rezultatul sunt salvate in galerie in format JPEG.

Advertisement

Aplicatia Galaxy Enhance-X ofera o functionalitate simpla de reparare prin apasarea butonului “Magic”. Acesta este similar cu functia de remasterizare a fotografiilor deja existenta in aplicatia galerie standard. Aceasta caracteristica analizeaza imaginea si rezolva problemele legate de neclaritate, zgomot si pierderea detaliilor.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. ion betonn

    iulie 3, 2023 at 09:59

    ar fi fost bine sa fi pus linkul din galaxy store cu aceasta aplicatie…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des