baterie

Galaxy S21 Plus review video real cu o luna inaintea lansarii

Galaxy S21 Plus review video real cu o luna inaintea lansarii

Galaxy S21 Plus review video real cu o luna inaintea lansarii  – Iata ca un youtuber a reusit cumva sa puna mana pe un Samsung Galaxy S21 Plus si a facut un fel de review video. Nu este o recenzie extrem de detaliata, dar suficient de launga pentru a ne da seama destul de bine despre ce este vorba.

A acoperit logo-ul Samsung in partea din spate, dar in mod clar nu este vorba despre un alt telefon mobil. Partea de design este vizbila complet si cat se poate de bine, observam inclusiv modulul camerelor, ecranul cu senzorul de selfie fix in mijloc, cateva capturi foto si video, dar si cum se descurca in jocuri.

Galaxy S21 Plus review video real cu o luna inaintea lansarii

Am mai spus in articolele precedente legate de Galaxy S21 Plus, acesta nu arata la fel de bine ca in materialele randate. Este adevarat ca in acest clip ne este prezentat telefonul ce are culoarea neagra, dar ma repet, nu este un design wow. Versiunea din videoclip este cea cu procesor Snapdragon 888.

In video ni se comunica si capacitatea acumulatorului (4500 mAh), aflam si despre o versiune cu 128GB stocare sau una cu 256GB. Este un display Dynamic AMOLED cu rezolutie FHD+ si margini laterale foarte inguste, sta bine la acest capitol. Senzorii foto din partea din spate au rezolutii de 12MP cel principal, apoi 64MP telephoto cu zoom optic 3x si 12MP ultrawide.

Telefonul cred ca va fi unul bun si poate cel mai performant Android ce va fi lansat in 2021, dar la prima vedere, nu pare o evolutie impresionanta in comparatie cu cele lansate in 2020 (S20)

Galaxy S21 Plus review video