Connect with us

Stiri despre telefoane

Samsung Galaxy S24 posibil sa nu vina cu 8GB RAM si 128GB ROM

Published

on

Dupa ce Samsung ar putea sa renunte anul viitor la versiunea Plus, aflam acum inca o veste destul de surprinzatoare. Ar putea sa dispara versiunile mai slab echipate, adica cele mai accesibile si probabil, cele care se vand cel mai mult. Teoretic, ne putem gandi la un profit mai mare pentru producator, pana la urma acesta este o afacere.

Dar cel mai important aspect, telefoanele din seria “Galaxy S24” ar urma sa coste ceva mai mult, este totusi o diferenta destul de buna intre o varianta de baza cu 8GB si una mai performanta, cu 12GB RAM. Diferente foarte mari in utilizare nu prea se simt, mai mult ar conta stocarea interna, asta in cazul in care nu vrei sa apelezi la un serviciu de stocare in cloud.

s24 8gb ram

Telefoanele acestei game ar urma sa fie lansate la inceput de 2024 si sa fie dotate cu o versiune speciala a procesorului Snapdragon 8 Gen 3, stocare de tip UFS 4.1, cu siguranta Android 14 si poate o interfata customizata, One UI 6. Conform sursei, ar putea sa se pastreze si senzorul principal de 200 MP si sa apara in sfarsit o incarcare ceva mai rapida, poate la 65W. Oricum, o incarcare mult mai slaba fata de rivali, deja s-a ajuns la mai bine de 200W.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des