Connect with us

Stiri despre telefoane

Galaxy S24 Plus în România cu Snapdragon dar la preț mai mare

Published

on

Dacă doriți să achiziționați un S24 sau S24 Plus din România, însă cu procesor Snapdragon, există un magazin care le are în ofertă. Așa cum știm, toate telefoanele S24 Ultra vin în țara noastră cu procesor Snapdragon 8 Gen 3, ceea ce înseamnă că acest model nu intră în discuția noastră.

În schimb, Samsung a decis să vândă S24 și S24 Plus cu procesoare diferite, în funcție de regiune. În România, le aduce oficial cu Exynos 2400.

Dar dacă le doriți cu Snapdragon 8 Gen 3, le găsiți la quickmobile.ro. Cu toate acestea, au decis să le vândă ceva mai scump față de cele cu Exynos, cam cu 100 de lei în plus.

Advertisement

Dacă la eMAG un S24 Plus costă 5199 lei, quickmobile.ro îl vinde cu 5299 lei, dar cu procesor Snapdragon 8 Gen 3.

Galaxy S24 Plus în România cu Snapdragon oferta de pret cat costa

Galaxy S24 Plus în România cu Snapdragon

s24 plus emag pret

Nu știu dacă mai merită să discutăm despre avantaje sau dezavantaje, cred că ambele procesoare au puncte forte și mai puțin. Nu cred că acesta ar fi un criteriu major de departajare, poate ar fi fost acum câțiva ani.

Eu am un S22 Ultra cu Exynos și funcționează perfect. Nu se supraîncălzește, nu se blochează, nu se întâmplă nimic neobișnuit. Am observat că există o mică diferență în testele de performanță, Snapdragon 8 Gen 3 ar fi ușor mai performant decât Exynos 2400. Cu toate acestea, aceasta nu se va simți cu siguranță în utilizarea zilnică.

Conectivitatea, calitatea sunetului, rețeaua și camerele cred că sunt identice în ambele cazuri. Prin urmare, nu văd neapărat motive majore pentru a alege 8 Gen 3.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des