baterie

Galaxy S24 Ultra ce scoruri a obtinut in teste

Este varianta cu Qualcomm, cea pentru SUA

Galaxy S24 Ultra ce scoruri a obtinut in teste
Last updated:

Galaxy S24 Ultra cu Snapdragon testat in Geekbench si observam cam pe unde se plaseaza in materie de performante. Varianta testata este cea pentru SUA, adica cu procesor Qualcomm Snapdragon. Europa va trebui sa se multumeasca cu un Exynos 2400.

Ni se confirma ca Galaxy S24 Ultra va veni si cu 8GB de RAM, adica se va pastra un model ceva mai accesibil. In plus, telefonul va rula pe Android 14 si va beneficia de interfata One UI 6 a companiei.

Ecranul va avea o diagonala de 6.8 inch, iar zvonurile sugereaza o rezolutie WQHD+. Daca ne gandim putin si la camera, se asteapta ca modelul sa vina cu un sistem foto impresionant, avand o camera principala de 200MP. Senzorul frontal pentru selfie-uri si apeluri video ar putea avea 12MP.

In acest moment, la multi-core, niciun alt telefon nu depaseste 5200 puncte.

Galaxy S24 Ultra cu Snapdragon si scorul in Geekbench

Un alt detaliu interesant este ca telefonul va dispune de o baterie de 5.000mAh, cu suport pentru incarcare rapida de pana la 45W. Aceasta informatie a fost confirmata de o certificare 3C recenta.

Galaxy S24 Ultra ce scoruri a obtinut in teste

Designul telefonului a fost si el dezvaluit prin rendere CAD, care indica un ecran plat (sau mai putin curbat) cu o decupare pentru camera in centru. Se asteapta ca noul Samsung sa aiba si o antena UWB pe latura dreapta.

S24 Ultra ar putea masura 162,3 x 79 x 8,7 mm. Se asteapta ca intreaga serie Galaxy S24, care va include si modelele S24 si S24+, sa fie lansata in ianuarie 2024. Aceasta va concura cu alte dispozitive de top precum OnePlus 12 si seria Vivo X100, care sunt asteptate sa fie lansate in aceeasi perioada.

sursa