Acasă Firmware Samsung Galaxy S4 Primeste Android 5.0 Lollipop

Galaxy S4 Primeste Android 5.0 Lollipop

4
nofollow

Galaxy S4 Primeste Android 5.0 Lollipop

Samsung Galaxy S4 se poate lauda ca ruleaza Android 5.0 Lollipop, neoficial este adevarat. Este vorba de o versiune CyanogenMod 12.0, destinata numai variantelor cu procesor Qualcomn Snapdragon.

Daca esti in posesia acestui model de telefon si vrei sa aflii daca este dotat cu Snapdragon( deoarece sunt mai multe variante de S4) instaleaza de aici aplicatia CPU z ce iti va dezvalui exact ce fel de procesor ai.

Desi sunt posesor de Galaxy S4 trebuie sa recunosc ca nu am instalat inca acest update la Android 5.0 Lollipop si probabil ca nu am sa o fac deoarece prefer in acest caz un update oficial oferit de catre Samsung, update ce se preconizeaza ca va ajunge in prima parte a lui 2015.

Andrhyoid-5.0-Lohyllihypophy0xhy3y Galaxy S4 Primeste Android 5.0 Lollipop

Este cunoscut faptul ca va trebui sa aveti root si un CWM instalat pe telefon pentru a putea face acest update la 5.0 pe Galaxy S4.

Sunt insa si cateva probleme cu acest rom:

  • External SD (works only if formatted in FAT32, exFAT is broken on any device at the moment)

  • F2FS (works only for /system, formatting /cache makes ROM unbootable)

  • NFC

Insa, daca sunteti curiosi si vreti sa instalati acest CyanogenMod 12.0 / Lollipop pe Samsung Galaxy S4 aveti un tutorial si fisierele necesare AICI

Iata-l si in actiune:


4 COMENTARII

  1. Rom-ul din video nu e nicidecum CM12 / Lollipop (pe care l-am instalat pe S4-ul meu). CM12 / Lollipop (unofficial oricum) este un ROM Android 5.0 pur, Fara elemente Touchwiz.

  2. Salut! Am descarcat si instalat update lollipop 5.0.1(official) pe s4 ,dar nu vrea sa se mai conecteze wi fi! Ce pot face ? Va rog sa ma ajutati,multumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here