Connect with us

Stiri despre telefoane

Este ca astepti Android 14? Maine este ziua cea mare

Published

on

Este ca astepti Android 14? Maine este ziua cea mare – Ziua pe care o asteapta toti posesorii de telefoane Android, este ziua cea mare in care va fi lansat sistemul de operare Android 14. Oficial de la Google, mana libera pentru toti producatorii care vor si care pot oferi actualizari majore pentru telefoanele lor.

Asta se va intampla chiar maine, 4 octombrie 2023. Android 14 va fi prezentat oficial si probabil ca anumite companii vor incepe in scurt timp sa trimita varianta stabila catre terminale, adica nu in format Beta.

Dar acum intervine si partea mai interesanta, Aceasta informatie a aparut prima data pe site-ul unui operator de telefonie mobila din Canada, Telus. Numai ca, la cateva ore, informatia a disparut pur si simplu. Unele surse spun ca ar fi posibil ca cineva de la Google sa fi intervenit si sa ceara eliminarea acestei stiri.

Advertisement

Este ca astepti Android 14? Maine este ziua cea mare

Inca nu stim exact ce s-a intamplat si cine a intervenit sau daca a facut-o. Cert este ca maine, 4 octombrie 2023, la Google va avea loc un eveniment important. Vor lansat noile modele de Pixel 8 si aproape 100%, Android 14 va fi eliberat spre producatori.

Este ca astepti Android 14? Maine este ziua cea mare

Poate ca au vrut pur si simplu ca acest lucru sa fie secret si sa nu fie dezvaluit inainte. Nu cred ca un mare operator de telefonie mobila si-ar fi permis sa raspandeasca zvonuri false, ceva tot stiu ei. Pana la urma, noua varianta a sistemului de operare tot va sosi si va aduce o serie de imbunatatiri sau schimbari.

Avand in vedere ca sunt o multime de producatori, ramane la alegerea lor cum isi vor optimiza noua interfata (sau cat de bine) si ce optiuni vor aparea sau vor disparea.

Advertisement

Vom vedea setari personalizate pentru ecranul de blocare sau o optimizare a personalizarii ecranului principal, accesibilitate superioara, suport nativ pentru inregistrare HDR, gesturi inteligente animate si personalizate, securitate imbunatatita, etc.

Deci, luna octombrie ar putea veni cu multe surprize pentru posesorii de telefoane mobile, mai ales pentru cine asteapta un update major si stabil!

Citeste acum si:

Advertisement

Producatorul de telefoane care a lansat o bere!

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171