baterie

Samsung Galaxy Ultra S24 intro poza care arata camerele foto

Cateva dezvaluiri despre camerele foto

Samsung Galaxy Ultra S24 intro poza care arata camerele foto
Last updated:

Daca esti fan al fotografiilor de calitate si te gandesti la un upgrade de smartphone pentru 2024, ei bine, Samsung pare sa aiba raspunsul la intrebarile tale. Asta daca si tu ai bani in portofel si nu te deranjeaza acest design, unul care pare sa ramana neschimbat, cel putin in partea din spate.

Ultimile zvonuri referitoare la viitorul Galaxy S24 Ultra promit specificatii impresionante pentru camera. Se pare ca acest model va veni cu o camera primara de 200 de megapixeli, dar nu se opreste aici. Va avea si o camera ultra-wide de 12 megapixeli, una telephoto de 10 megapixeli cu zoom optic de 3x si o camera periscopica de 48 megapixeli cu un zoom optic de 5x.

Cu toate acestea, telefonul ar putea oferi un zoom de pana la 100x, chiar daca are un zoom optic de doar 5x. Deci, teoretic, mari schimbari majore nu vor fi la zoom digital sau combinat, insa nu cred ca avem nevoie de mai mult de 100x. Sa fim seriosi.

Galaxy Ultra S24 ar veni tot cu 200mp
Telefonul va avea tot zoom 100x, unul combinat

Desi detaliile nu au fost inca confirmate oficial de Samsung, zvonurile sunt atat de concrete incat e greu sa nu le iei in considerare. Si ca si cum aceste informatii nu erau suficiente, au aparut si detalii despre Galaxy S25 Ultra, care ar putea veni cu lentile telephoto de 4x si 6x si un nou senzor Vizion pentru autofocus.

Facem si o recapitulare:

Camera principala de 200 de megapixeli a modelului Galaxy Ultra S24 vine cu un senzor de dimensiuni 1/1.3 inch si o marime a pixelului de 0.6 micrometri.

Noul smartphone va include si o camera ultra-wide de 12 megapixeli, echipata cu senzorul IMX564. Senzorul are o dimensiune de 1/2.55 inch si o marime a pixelului de 1.4 micrometri, ceea ce ar trebui sa ofere o claritate superioara.

Daca esti fan al zoom-ului optic, te va incanta sa afli ca modelul S24 Ultra va dispune de o camera telephoto de 10 megapixeli cu zoom optic de 3x. Senzorul IMX754+ vine cu o dimensiune de 1/3.52 inch si o marime a pixelului de 1.12 micrometri.

Posibil sa existe o camera periscopica de 48 megapixeli cu un zoom optic de 5x. Aceasta camera foloseste un senzor GMU cu o dimensiune de 1/2.25 inch si o marime a pixelului de 0.8 micrometri. Apertura pentru camera de 5x telephoto este asteptata sa fie de aproximativ f/3.2.

sursa