Acasă Telefoane Allview Gionee Elife E7 Mini Si S5 Noile Telefoane Allview

Gionee Elife E7 Mini Si S5 Noile Telefoane Allview

0

Gionee Elife E7 Mini Si S5 Noile Telefoane Allview

Visual Fan compania ce vinde pe plan local sub brand Allview telefoane si tablete ar putea lansa in viitorul apropiat o noua serie de telefoane Android.

Dupa ce au dat lovitura aducand in tara modelul Allview X1 Xtreme un model ce are specificatii tehnice de top prin cei 3 GB de RAM, procesorul de 2,15 GHz sau camera foto de 16 MP, ne pregateste se pare cateva noi surprize printre care primul octa core romanesc ! 

Stiind apropierea sa de compania Gionee din India, putem specula deja noile modele ce urmeaza a fi prezentate in vara aceasta, modele performante, intregind si imbogatind oferta companiei.

Insa, ne putem astepta si la modele mai putin performante, modele de buget pentru cei ce nu vor sa cheltuasca o avere pe o tableta sau pe un telefon mobil. Daca tot am amintit de tablete, probabil cei de la Allview vor prezenta si cel putin un model nou avand in vedere ca acest segment a cam fost ignorat in ultima perioada.

Revenind la subiectul acestui articol haideti sa vedem in cele ce urmeaza ce ne pregateste Allview.

Gionee Elife E7 Mini Si S5 Noile Telefoane Allview

Vorbim aici despre Gionee Elife E7 Mini, varianta redusa in dimensiuni a modelului E7 comercializat in romania sub nimele de Allview X1 Xtreme. La fel cum au procedat si cu X1 Soul, oferind si o varianta mini, mai mult ca sigur si X1 Soul Xtreme va primi un “fratior” mai mic, Xtreme Mini sau Allview P7 Extreme.

Allview Xtreme Mini -Allview P7 Extreme ar avea urmatoarele specificatii tehnice:

g Gionee Elife E7 Mini Si S5 Noile Telefoane Allview

Procesor – 1.7 GHz MT6592 Quad Core

Memorie RAM – 1GB

Memorie Interna – 16GB GPU 

Ecran – TFT 4.7 Inch HD

Dimensiuni – 139.8 x 66x 8.6 mm

Camera Foto – 13 MP, Camera rotativa

Baterie – 2100 mah

Tehnologie NFC

Android 4.3

Gionee Elife E7 Mini are un pret de 400 $ si ramane de vazut cu ce pret il va scoate la vanzare Allview.

Allview P7 Extreme apare de altfel si pe pagina Facebook  Allview

ddd Gionee Elife E7 Mini Si S5 Noile Telefoane Allview

Sursa imagine

 Gionee Elife S5.5

ff Gionee Elife E7 Mini Si S5 Noile Telefoane Allview

Gionee Elife S5.5 lansat la MWC 2014 drept cel mai subtire telefon din lume ar putea fi adus de Allview, aceasta mutare fiind o mutare importanta pentru compania din Brasov.

Camera frontala a acestui telefon se pare ca este cea mai performanta din lume oferind  un unghi de vizualizare impresionant de 95 de grade perfecta pentru cei pasionati de autoportrete.

Si restul specificatiilor tehnice de mai jos sunt de invidiat si probabil ar da firmei Allview un plus de incredere pe piata locala dar si pe cea internationala.

Ecran – Super AMOLED HD 5 inci

Procesor – MediaTek Octa-core 1.7 GHz

Memorie RAM – 2GB

Memorie Interna -16 GB

Camera Foto – 13 MP, 5MP secundara

Dimensiuni – 145.1 x 70.2 x 5.6 mm

Baterie fixa de 2100 mAh

Android 4.2

Este de asteptat ca si restul firmelor romanesti (E-Boda, Evolio, Utok) sa faca mutari de acest gen pentru a tine pasul cu cei de la Allview cere se pare au castigat deja ceva teren …

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here