baterie

Lansare cu adevarat inedita a celor de la Huawei

Lansare cu adevarat inedita a celor de la Huawei

Cand pronuntam cuvantul “Huawei”, automat avem in minte un telefon mobil de o calitate foarte buna. Sau retele de telefonie mobila si tehnologie dezvoltata de-a lungul zecilor de ani. Poate tablete cu sistem de operare Android sau sisteme telefonice, poate televizoare si mai nou, monitoare.

Insa, lansarea de astazi le intrece pe toate. Am remarcat o diversificare a produselor Huawei in ultima perioada si in special, de cand au inceput sa apara problemele pe care le au cu Google.

Destul de slab cu telefoanele mobile in ultimul an si in afara de cateva modele flagship, miscari slabe pe piata terminalelor mid-range. Sa fie noua strategie a acestui producator de talie mondiala? Sa urmeze calea pe care si cei de la Xiaomi au ales-o? Adica o diversificare puternica a gamei de produse?

Astazi, aflam oficial ca au lansat in Romania o periuta electrica! Denumirea ei este Lebooo Smart Sonic si a fost dezvoltată de HUAWEI HiLink în parteneriat cu Lebooo Electronic Technology.

Avand in vedere ca am primit comunicatul din partea companiei ce se ocupa de PR-ul Huawei Romania, cred ca produsul se va vinde si in Romania. Sunt sanse mari ca in viitor sa mai auzim de astfel de aparitii inedite din partea companiei ce are sediul in China. Din pacate, inca nicio veste buna in legatura cu ridicarea restrictiilor impuse de SUA.

Lansare cu adevarat inedita a celor de la Huawei

Periuta de dinti este una inteligenta si are conectivitate Bluetooth. “Periuța îmbină tehnologii avansate IoT și big data, permițându-i utilizatorului să controleze precis, prin intermediul unui smartphone sau a unei tablete, curățarea întregii suprafețe a danturii, cât și intensitatea folosită. Prețul recomandat de vânzare al periuței este de 399 lei și este disponibilă în rețelele partenerilor Huawei”

Dispozitivul este dotat cu un acumulator de 2500 mAh ce îi asigura o autonomie de aproximativ 3 luni in condiții de utilizare normala cu doua periaje zilnice. Astfel, periuța funcționează in aceste conditii daca este încarcata de 4 ori pe an, timp de 8 ore. Conectata la telefon prin intermediul aplicației HUAWEI AI Life, periuța Lebooo Smart Sonic ghideaza și supraveghează spalarea zilnică a dinților, ajuta la formarea unei rutine  de spalare a dinților și conține 36 de moduri de curatare