baterie

Gionee M6S Plus anuntat, un viitor telefon Allview cu 6GB RAM?

Gionee M6S Plus anuntat, un viitor telefon Allview cu 6GB RAM?

Gionee M6S Plus, un viitor telefon Allview cu 6GB RAM? Este destul de posibil avand in vedere ca intre cele doua companii exista o colaborare si cele mai performante telefoane de la Allview sunt practic imprumutate de la Gionee, Gionee S9 este si telefonul rebranduit de curand de catre brasoveni, X4 Soul este acesta, un terminal cu doua camere foto, 4GB RAM si procesor Mediatek MT6755 Helio P10 cu 8 nuclee.

Totusi, avand in vedere ca Allview X4 Soul este la ora actuala varf de gama, este totusi posibil sa nu vedem acest telefon si in Romania prea curand, 6GB RAM inseamna totusi un pret destul de mare si ar avea o concurenta serioasa. Allview X2 Xtreme (lansat in 2015) este un telefon dotat care inca poate fi cumparat, unul cu 6″, adica fix diagonala cu care vine acest Gionee M6S Plus.

Allview cu 6GB RAM

Gionee M6 Plus fara “s” a fost lansat anul trecut si acum se pare ca noul terminal va fi un upgrade. M6S Plus este dotat cu un display AMOLED de 6″ cu rezolutie FHD si 367 ppi, procesorul octa-core Helio P10 care ruleaza pana la 2.0 GHz, 128 GB stocare interna, conectivitate 4G/VoLTE dar si Wi-Fi 802.11 ac/a/b/g/n, Bluetooth 4.0 plus GPS.

Pentru moment, el a primit certificarea TENAA, posibil sa-l vedem lansat oficial la inceputul verii si de ce nu, atunci sa fie lansat si primul telefon Allview cu 6GB RAM, poate chiar Allview X3 Xtreme sau X4 Xtreme. Nu trebuie sa uitam nici ca in luna august cei de la Allview au anuntat deja lansarea unui telefon in genul Xiaomi Mi Mix, in aprilie un nou Allview Viper, catalogul lansarilor poate fi vazut aici.