Connect with us

Stiri despre telefoane

Google Pixel 5 este un telefon modern, dar nu chiar frumos!

Published

on

Google Pixel 5 poate fi admirat intr-o serie noua de randari de calitate si cred ca acestea sunt destul de exacte. Practic, nici nu ne asteptam la mari schimbari de design, aspectul nu a fost niciodata punctul forte al telefoanelor Pixel.

Acestea se bazau mai mult pe un sistem de operare curat si primul la actualizari, dar si pe camerele foto care reuseau niste capturi impresionante. Probabil ca nimic nu se va schimba cu noua generatie de Google Pixel 5.

Telefonul ar urma sa fie prezentat oficial in data de 30 septembrie 2020 si nu stim daca va ajunge in mod oficial in Romania. Pana acum, telefoanele Pixel putand fi cumparate si de la noi din tara, dar nu de la un importator oficial.

Advertisement

Google Pixel 5 este un telefon modern, dar nu chiar frumos!

Probabil ca spatele va fi fabricat din metal sau dintr-o sticla finisata intr-un mod care sa imite acest material. Numai doua camere foto principale, insa ma astept ca acestea sa foloseasca senzori de calitate si softul sa fie implementat perfect.

Google Pixel 5 este un telefon modern, dar nu chiar frumos!

Senzorul de amprente ar urma sa fie unul clasic, amplasat tot intr-o pozitie clasica. Asta ar putea sugera ca telefonul nu va fi dotat cu un display OLED sau AMOLED, insa nu neaparat!

Google Pixel 5 este un telefon modern, dar nu chiar frumos!

Jack audio nu vedem nici jos, dar nici in partea de sus. In schimb, telefonul Google Pixel 5 pare a avea difuzoare stereo, cele doua grile de jos ne duc cu gandul la asa ceva.

Advertisement

Ecranul ar putea avea dimensiuni destul de reduse, maxim 5.8 inch, o rezolutie FHD si asa cum deja am observat foarte bine, celebrul design “punch hole” care va integra camera de selfie.

In materie de putere de procesare, va trebui sa ne multumim cu maxim 8GB memorie RAM si procesor Snapdragon 765G. Pe scurt, un telefon decent, dar probabil ca pretul va fi unul peste medie.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des