Connect with us

Stiri despre telefoane

Google Pixel Fold 2 sau Pixel Flip ar putea fi in lucru

Published

on

Google Pixel Fold 2 sau Pixel Flip ar putea fi in lucru

Google Pixel Fold 2 sau Pixel Flip ar putea fi in lucru! Gigantul tehnologic cu sediul in Mountain View a lansat mult asteptatul Pixel Fold in mai 2023 ca primul sau dispozitiv pliabil. Acum, 9to5Google a gasit dovezi ale urmatoarei generatii de telefoane pliabile sub acest brand.

Publicatia este cunoscuta pentru postarile APK Insight, unde decompileaza aplicatii populare si publica descoperirile lor. In cea mai recenta postare APK Insight, a gasit un nou telefon Pixel cu numele de cod Comet, care ar putea fi urmatorul smartphone pliabil Google.

Google Pixel Fold 2 este deja la orizont?

Google Pixel Fold 2 sau Pixel Flip ar putea fi in lucru

Potrivit publicatiei mentionate anterior, sursa pentru cea mai recenta aplicatie Pixel Buds incarcata pe Google Play Store dezvaluie un nou smartphone Pixel. Acest nou smartphone are numele de cod Comet. Prin urmare, este sigur de presupus ca noul Google Pixel Fold 2 nu este unul dintre dispozitivele Pixel 8 care urmeaza sa fie lansate chiar astazi, pe 4 octombrie.

Advertisement

Google Pixel Fold 2 sau Pixel Flip ar putea fi in lucru

Pentru cei care nu stiu, Pixel 8 are numele de cod Shiba, in timp ce 8 Pro are numele de cod Husky, ambele fiind rase diferite de caini. Clar, Comet nu se incadreaza aici, deoarece nu este un nume de rasa de caini 😉

Pe de alta parte, un raport a sustinut ca seria Pixel 9 de anul viitor va avea nume de cod tematice de reptile. Prin urmare, noul Pixel nu este un model Pixel 9. Mai mult, raportul sugereaza ca noul telefon s-ar putea sa nu faca parte din ciclul de lansare anual.

Putem presupune ca ar putea fi lansat la Google I/O 2023, la fel ca Pixel Fold. Vorbind despre asta, codul sursa al aplicatiei Pixel Buds are grupate impreuna Comet si Felix.

Advertisement

Pentru cei care nu stiu, Felix este numele de cod pentru Pixel Fold. Ceea ce confirma in continuare ca Comet este un pliabil este faptul ca codul il are pe Comet listat ca fiind cazul 7. Iar cazul 7 a fost denumit “Fold” mai in detaliu in cod. Complicat, dar adevarat!

Avand in vedere ca Pixel Fold este acum doar la cateva luni vechime, este posibil ca Google sa fi dat un start timpuriu generatiei urmatoare Pixel Fold 2.

Cu toate acestea, o alta posibilitate este ca, avand in vedere ca compania are deja un pliabil, Comet ar putea fi un telefon gen flip (adica sa aiba o clapeta) pentru a concura cu oferte precum seria Samsung Galaxy Z Flip, seria Moto Razr si, mai recent, Tecno Phantom V Flip.

Advertisement

sursa

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Citite des