Connect with us

Stiri despre telefoane

Google Pixel Watch 2 lansat oficial pret si pareri

Published

on

Google Pixel Watch 2 lansat oficial pret si pareri despre un gadget care nu este foarte accesibil, o particularitate a produselor Google.

Insa, este cat se poate de adevarat, exista si multa calitate la mijloc si mai ales, un sistem de operare bine de tot pus la punct. Exista si o veste mai putin placuta, produsele sub acest brand nu ajung oficial in Romania. Ofertele pe care le mai vedeti sunt ale unor magazine ce le importa separat.

Lansat la pretul de 350 de dolari, noul ceas inteligent nu aduce schimbari majore in design, ci se concentreaza pe imbunatatiri interne si de software.

Advertisement

Google Pixel Watch 2

Cu un ecran AMOLED de 1,2 inci si o carcasa de 41 mm, Google Pixel Watch 2 pastreaza dimensiunile si forma primei generatii. Cu toate acestea, ceasul vine acum in trei variante de culoare: Matte Black, Polished Silver si Champagne Gold, fiecare cu o banda de culoare specifica.

Google Pixel Watch 2 este echipat cu un chipset Qualcomm Snapdragon W5, o imbunatatire fata de Exynos-ul folosit in modelul anterior. Acest nou procesor ar trebui sa ofere o performanta mai buna si o durata de viata a bateriei extinsa. Google estimeaza ca bateria ceasului va dura 24 de ore cu ecranul mereu activ.

Watch 2 introduce un senzor de activitate electrodermala continua (cEDA) pentru a masura nivelurile de stres, similar cu ce ofera Fitbit Sense 2. Un senzor de temperatura a pielii a fost adaugat pentru a obtine date mai precise despre calitatea somnului. Ceasul pastreaza si functiile de monitorizare a sanatatii din prima generatie, inclusiv monitorizarea continua a ritmului cardiac si urmarirea activitatii fizice.

Advertisement

Ruleaza pe Wear OS 4, cea mai recenta versiune a sistemului de operare pentru dispozitivele purtabile de la Google. Desi nu reprezinta o schimbare majora fata de Wear OS 3, noul sistem de operare aduce cateva imbunatatiri utile, inclusiv posibilitatea de a asocia ceasul cu un nou telefon fara a-l reseta.

Google Pixel Watch 2 vine cu o serie de specificatii tehnice menite sa atraga atentia utilizatorilor. Carcasa ceasului este fabricata din aluminiu si are o dimensiune de 41 mm. Ecranul este un AMOLED de 1,2 inch cu o rezolutie de 450 x 450 pixeli. Sub capota, ceasul ruleaza pe un procesor Qualcomm Snapdragon W5, asistat de un co-procesor Cortex M33. Memoria RAM este de 2 GB, iar spatiul de stocare intern ajunge la 32 GB.

Advertisement

Bateria are o capacitate de 306 mAh si promite o autonomie de 24 de ore cu ecranul mereu activ. Sistemul de operare este Wear OS 4, cea mai noua versiune a platformei Google pentru dispozitivele purtabile. Ceasul include o gama variata de senzori pentru monitorizarea sanatatii, printre care un senzor optic pentru rata cardiaca, unul pentru nivelul de oxigen din sange (SpO2), un ECG, un senzor pentru activitatea electrodermala continua (cEDA) si un senzor de temperatura a pielii.

Pretul de pornire al ceasului este de 350 de dolari, iar dimensiunile sale sunt de 41 x 41 x 12,3 mm. Greutatea, fara curea, este de 31 de grame. In plus, ceasul are o rezistenta la apa conforma cu standardul IP68 si ofera conectivitate LTE.

sursa

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des