Acasă Stiri Android Si Noutati Google Schimba Radical Aspectul YouTube

Google Schimba Radical Aspectul YouTube

1

Google Schimba Radical Aspectul YouTube

Google va schimba radical infatisarea aplicatiei YouTube pentru Android, aceasta urmand sa respecte trendul Android 5.o Lollipop.

Noua infatisare pe care personal nu o consider foarte atractiva va arata mai plata si va fi in stilul caracteristic Android 5.0. La sfarsitul articolului veti gasi link in caz ca vreti sa o instalati.

lolyoudroili Google Schimba Radical Aspectul YouTube

sursa foto Droid Life

Se pare ca versiunea 6.0.11 va rula pe dispozitivele ce au instalat ultimul update Android 5.0 Lollipop si vine cu modificari de aspect in cazul panoului de navigare si o imbunatatire a cautarilor.

Insa, nici acest update nu aduce functia de a folosi YouTube cu ecranul stins, functie pe care o gasesc utila si ce se gaseste pe aplicatii gen YouTube player ce se gasesc in Google Play.

Deja am observat ca a aparut pe internet varianta .apk a aplicatiei dedicate Lollipop ce se poate instala pe orice dispozitiv Android.

O puteti descarca de AICI. Eu am instalat-o si arata cam asa :


Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here