Connect with us

Stiri despre telefoane

Samsung Galaxy Note20 Ultra in video 360 grade, o super randare

Published

on

5 produse va lansa Samsung in data de 5 august 2020, ne asteptam inclsuiv la mai multe versiuni de Note 20. Printre acestea, probabil ca cea mai buna varianta va fi Note20 Ultra.

Ramane de vazut daca vor reusi sa sparga bariera celor 7″ (6.9 inch in prezent pe S20 Ultra). Se anunta un telefon mobil bun, tipic Samsung, dar nu cred ca va fi revolutionar!

Sa spunem ca va fi un S20 Ultra cu S-Pen si display putin mai patratos? Asta si in conditiile in care este posibil sa nu avem parte de un procesor nou si nici de 5nm. Fanii din intreaga lume, au cerut insistent (printr-o petitie) sa se renunte la echipari diferite.

Advertisement

Mai exact, sa nu mai fie vandut intr-o zona cu Snapdragon si in alta cu Exynos. Ramane de vazut in ce conditii Samsung va tine cont de aceste doleante, cateva zile si vom afla. Cert este ca acum, desi partea de design nu mai prezenta niciun mister, avem la dispozitie o randare 360 grade:

Telefon cu linii fine, luxos, modul generos pentru camerele foto, display curbat, culoare noua (Mystic Bronze) si inevitabil, display perforat cu camera de selfie fix in mijloc. Posibil sa nu fie extrem de deranjanta, cred ca totusi au integrat un senzor de mici dimensiuni…

Camera persicop, dar numai pe aceasta versiune (Note20 Ultra), plus sistem periscop. Pe langa noua serie Note 2020, vom cunoaste si modele precum Z Fold 2, Z Flip 5G, Galaxy Watch 3, Buds Live si Galaxy Tab S7+.

Advertisement

via

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des