Goophone n4 Clona Lui Samsung Galaxy Note 4

Samsung Galaxy Note 4 mai are putin pana cand se va lansa, dar ca de obicei clonele de telefoane mobile apar in mod ciudat inaintea lansarii produsului original.

Este cazul lui Goophone n4, o clona/replica a lui Samsung Galaxy Note 4, compania Goophone fiind deja cunoscuta ca printre cele mai bune ce fabrica astfel de telefoane mobile.

Nu ii lipsesc din palmares clone ale telefoanelor celebre gen iPhone 6, Samsung Galaxy s5, etc. Nu stiu daca au avut surse oficiale cand au lansat modelul Goophone n4, cert este ca telefonul arata bine de tot si are specificatii tehnice mai mult decat interesante.

ddd Goophone n4 Clona Lui Samsung Galaxy Note 4

Specificatiile sale sunt cam ceea ce ofera Allview pe telefoanele sale de TOP, adica specificatii tehnice de top. Android KitKat, procesor octa core, camera foto de 13 MP, restul in tabelul de mai jos. Interesant este si ca exista si o varianta lite, ce are pret de 169$.

Clona lui Samsung Galaxy Note 4 deja a aparut pe site-ul ofocial goophones.net iar pretul mi se pare incredibil de mic. 199 de dolari la care mai adaugati cativa pentru transportul pana in Romania, asta daca nu va faceti griji din cauza garantiei. Daca telefonul are vreo problema, se va plimba cu placere pe traseul Romania-China si retur.

Specificatii Tehnice Goophone n4

[ultimatetables 27 /]

CITESTE SI:  HOMTOM S99 cu display 18:9 este anuntat oficial
Goophone n4 Clona Lui Samsung Galaxy Note 4

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree