Telefoane Orange Ieftine In Oferta Orange Romania

Orange a adoptat o strategie interesanta si a rebranduit cateva modele de telefoane cu specificatii tehnice destul de ok si preturi mai mult decat atractive. Este o strategie buna daca ne gandim ca multi cauta telefoane mobile cu specificatii tehnice bune si preturi scazute.

Majoritatea acestor modele sunt de fapt telefoane ZTE sau Huawei peste care au aplicat propriul brand. singurul dezavantaj al fi acela ca aceste telefoane sunt codate in reteaua Orange Romania.

In cele ce urmeaza, voi enumera modelele performante actuale de telefoane Orange disponibile la operatorul cu acelasi nume si pe care le puteti primi gratuit daca va abonati sau la preturi foarte atractive la liber.

ORANGE RONO

Este cel mai bine dotat model aflat sub brand propriu, un telefon  ce are la baza ZTE Blade Vec si pe care il primiti gratuit daca va faceti un abonament nou sau 175 euro la liber.

ccc Telefoane Orange Ieftine In Oferta Orange Romania

Pretul modelului Orange Rono este unul atractiv daca avem in vedere specificatiile tehnice ce includ un procesor Quad-Core 1.2 GHz de tip Qualcomm Snapdragon 400 MSM8926, 1GB RAM, ecran TFT HD de 5 inci, tehnologie 4G, Android 4.4 KitKat, camera foto de 13 MP, memorie interna de 16GB si numai 7.88 mm in grosime. Sa nu uitam si aspectul telefonului care este unul destul de placut si modern.

ccc Telefoane Orange Ieftine In Oferta Orange Romania

Toate acestea impreuna cu pretul fac din acest telefon una dintre cele mai bune oferte ale unui operator de telefonie mobile, cel putin pentru moment.

ORANGE GOVA

Si Orange Gova este adresat celor ce vor un telefon cu un procesor quad core si ecran destul de generos cu diagonala de 4.5 inci, modelul de la baza lui Orange Gova este Huawei ASCEND G6.

Orange Gova este lansat recent, in luna mai 2014 si il puteti primi gratuit daca ca abonati la Orange sau la liber contra sumei de 150 E.

g Telefoane Orange Ieftine In Oferta Orange Romania

Specificatii tehnice: Ecran IPS LCD de 4.5 inci cu rezolutia 540 x 960 pixels si 245 ppi, procesor Quad-core tactat la 1.2 GHz. Android 4.3, sunet DTS sound enhancement, camera de 8 MP, 1GB memorie RAM si 4 GB memorie interna. Si acest model beneficiaza de tehnologie 4G.

CITESTE SI:  Cele mai bune 10 telefoane in AnTuTu, martie 2018
Telefoane Orange Ieftine In Oferta Orange Romania

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree