Greenify, o aplicatie pentru multitasking

Greenify este o aplicație utilă, o aplicație ce se folosește de Xposed Framework, pentru a funcționa în modul Boost.
Este utilă ca și task killer, oprește aplicațiile selctate să ruleze în fundal pentru a nu consuma memorie RAM , sau baterie, deci este o aplicatie utilă pentru telefoanele cu putină memorie RAM , dar și o aplicație pentru a mări durata de viață a bateriei. Greenify poate fi instalată gratuit, din Google Play 1

Există 2 versiuni, cea gratuită, și Donation Package o aplicație-licență ce activează alte 4 funcționalități în Greenify.
Vom instala versiune gratuită , prin descărcarea din Google Play, după instalare deschidem aplicația.2Vom apăsa pe cele 3 puncte și vom selecta Experimental features.
3
Selectăm Working mode, iar aici vom avea 3 opțiuni:
Non-Root: Funcționează pe telefoanele nerootate, hibernare manuală, fără funcționalități.
Root: Funcționează pe telefoanele rootate, hibernare automată,fără funcționalități.
Boost: Funcționează pe telefoanele rootate, cu Xposed Framework instalat, o parte dintre funcționalități cum ar fi Telephony Wakeup- Permite primirea apelurilor/SMS-urilor chiar daca aplicatiile sunt hibernate,Don’t Remove Notifications- permite aratarea notificarilor de la aplicatiile hibernate, Wakeup Timer Coalescing-permite trezirea procesorului la anumite intervale de timp pentru a verifica aplicatiile hibernate si a reduce consumul de energie , hibernare automată.
4
Selectam modul corespunzator, de preferat Boost, apoi dintre lista de functionalitati le bifam pe cele care le vrem activate, de preferat toate cele disponibile.
5
Acum , vom deschide aplicatia Xposed Installer, in fereastra Modules bifam Greenify si repornim telefonul.
6
Omiteti acest pas daca a-ti ales modul Non-root sau Root.
Deschidem aplicatia Greenify, apasam pe + si selectam din lista de aplicatii cele pe care vrem sa le hibernam (aplicatiile de sistem pot fi hibernate doar cu Donation Package), apasam pe butonul verde pentru confirmare.
7
Pentru  a va asigura rapid ca aplicatiile sunt hibernate atunci cand aveti nevoie de mai mult RAM , putem creea o iconita pe Homescreen pentru hibernare, apasam pe cele trei puncte si selectam Create hibernation shortcut. Avem 2 optiuni, Hibernate + Lock Screen- va hiberna aplicatiile si va bloca ecranul, si Hibernate Now, care doar va hiberna aplicatiile.
8
Greenify a fost intalat si optimizat, ve-ti observa o usoara crestere a performantei si a duratei de viata a bateriei.

Sigur te intereseaza si:

CITESTE SI:  Setari display, marire contrast pe Marshmallow, Nougat si Xiaomi
More from Mihai Cristian

Cum sa iti folosesti telefonul drept PC cu Debian Linux, fara root!

Debian noroot face cu siguranta parte din lista cu cele mai interesante...
Citeste tot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *