Acasă Tutoriale telefon 2020 Greenify, o aplicatie pentru multitasking

Greenify, o aplicatie pentru multitasking

0

Greenify este o aplicație utilă, o aplicație ce se folosește de Xposed Framework, pentru a funcționa în modul Boost.
Este utilă ca și task killer, oprește aplicațiile selctate să ruleze în fundal pentru a nu consuma memorie RAM , sau baterie, deci este o aplicatie utilă pentru telefoanele cu putină memorie RAM , dar și o aplicație pentru a mări durata de viață a bateriei. Greenify poate fi instalată gratuit, din Google Play 1 Greenify, o aplicatie pentru multitasking

Există 2 versiuni, cea gratuită, și Donation Package o aplicație-licență ce activează alte 4 funcționalități în Greenify.
Vom instala versiune gratuită , prin descărcarea din Google Play, după instalare deschidem aplicația.2 Greenify, o aplicatie pentru multitaskingVom apăsa pe cele 3 puncte și vom selecta Experimental features.
3 Greenify, o aplicatie pentru multitasking
Selectăm Working mode, iar aici vom avea 3 opțiuni:
Non-Root: Funcționează pe telefoanele nerootate, hibernare manuală, fără funcționalități.
Root: Funcționează pe telefoanele rootate, hibernare automată,fără funcționalități.
Boost: Funcționează pe telefoanele rootate, cu Xposed Framework instalat, o parte dintre funcționalități cum ar fi Telephony Wakeup- Permite primirea apelurilor/SMS-urilor chiar daca aplicatiile sunt hibernate,Don’t Remove Notifications- permite aratarea notificarilor de la aplicatiile hibernate, Wakeup Timer Coalescing-permite trezirea procesorului la anumite intervale de timp pentru a verifica aplicatiile hibernate si a reduce consumul de energie , hibernare automată.
4 Greenify, o aplicatie pentru multitasking
Selectam modul corespunzator, de preferat Boost, apoi dintre lista de functionalitati le bifam pe cele care le vrem activate, de preferat toate cele disponibile.
5 Greenify, o aplicatie pentru multitasking
Acum , vom deschide aplicatia Xposed Installer, in fereastra Modules bifam Greenify si repornim telefonul.
6 Greenify, o aplicatie pentru multitasking
Omiteti acest pas daca a-ti ales modul Non-root sau Root.
Deschidem aplicatia Greenify, apasam pe + si selectam din lista de aplicatii cele pe care vrem sa le hibernam (aplicatiile de sistem pot fi hibernate doar cu Donation Package), apasam pe butonul verde pentru confirmare.
7 Greenify, o aplicatie pentru multitasking
Pentru  a va asigura rapid ca aplicatiile sunt hibernate atunci cand aveti nevoie de mai mult RAM , putem creea o iconita pe Homescreen pentru hibernare, apasam pe cele trei puncte si selectam Create hibernation shortcut. Avem 2 optiuni, Hibernate + Lock Screen- va hiberna aplicatiile si va bloca ecranul, si Hibernate Now, care doar va hiberna aplicatiile.
8 Greenify, o aplicatie pentru multitasking
Greenify a fost intalat si optimizat, ve-ti observa o usoara crestere a performantei si a duratei de viata a bateriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here