Connect with us

Telefoane Chinezesti

HOMTOM HT10 cu scanner de iris apare si el in oferta magazinelor, iata cateva pareri

Published

on

HOMTOM HT10 cred ca este primul chinezoi cu scanner de iris, adica va poate scana irisul ochiului pentru a debloca ecranul, functie interesanta si inteligenta.

Acum, cat de utila sau cat de buna este aceasta functie ramane de vazut, cei de la HOMTOM sustin chiar ca modelul HT10 este primul telefon din lume ce ofera asa ceva.

Desigur ca functia exista si pe telefoane mai cunoscute si mai avansate, Note 7 ar fi un exemplu bun, cred totusi ca functia este implementata mai bine pe modelul celor de la Samsung si mai cred ca trebuie oarece lumina buna pentru ca aceasta functie sa functioneze in conditii optime, spre sa fie bine implementata.

Advertisement

Dar, nici restul specificatiilor nu sunt de neglijat, telefonul HOMTOM HT10 arata bine “pe hartie” la capitolul specificatii tehnice, chiar foarte bine, la design consider ca ar mai fi fost de lucrat ceva, este numai o parere personala.

MTK6797, adica MediaTEK Helio X20 cu 10 nuclee este procesorul acestui telefon, procesor ce ruleaza pana la 2.3GHz si are integrata o placa grafica Mali T880 la 780Mhz, 249.99 este pretul acestui telefon.

Helio X20 mai se regaseste printre altele si pe LeTV LeEco Le 2 Pro, Xiaomi Redmi Pro. Vernee Apollo Lite, Meizu Mx6 sau Doogee F7, acestea sunt cateva dintre telefoanele ce mai folosesc aceasta platforma, de mentionat si ca HT10 este varful de gama al companiei HomTom, sau cum se zice mai popular, este un flagship…

Advertisement

Nici restul specificatiilor tehnice nu sunt de neglijat, constructie metalica, corp prelucrat CNC, display FHD de 5.5″, camera principala de 21 MP cu senzor Sony si 4GB memorie RAM.

Specificatiile tehnice complete, le vedeti mai jos:

Cam asta este HOMTOM HT10, primul telefon din lume cu scanner de iris, dar nu si singurul. Oferta completa poate fi vazuta si in pagina magazinului.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
2 Comments

2 Comments

  1. Cristi AN

    august 23, 2016 at 08:38

    Eu am un ZTE Axon Elite si el are scanner de iris iar eu sunt destul de multumit de acesta……acum sincer sa fiu nu stiu care dintre ele a aparut primul……….

  2. Cosmin

    august 23, 2016 at 12:06

    Cred ca totusi al tau ZTE Axon Elite

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des