baterie

Super CONCURS, castiga unul din cele 4 produse, telefon, tableta, robot sau bratara!

Super CONCURS, castiga unul din cele 4 produse, telefon, tableta, robot sau bratara!

Incep un concurs mai inedit impreuna cu cei de la gearbest.com si este putin diferit fata de ceea ce am mai facut pana acum. Daca in mod obisnuit premiul este un telefon mobil, aici veti avea de ales intre 4 produse, de fapt va trebui sa votati produsul pe care unul dintre voi il va castiga.

Vorbim despre un telefon mobil Oukitel K6000 Pro 4G, o tableta CHUWI Hi10 Pro 2 in 1 Ultrabook, un aspirator robot ILIFE X5 sau o bratara fitness de la Xiaomi, modelul Mi Band 2. Mai jos veti avea o zona in care veti putea vota produsul preferat dintre cele 4 amintite anterior, produsul cu cele mai multe voturi va reprezenta si premiul acestui concurs.

[poll id=”12″]

Apoi, pentru a putea alege un castigator, va trebui sa lasati un comentariu cu numele vostru complet in care sa spuneti ce produs ati votat, este obligatoriu sa dati share acestui concurs pe pagina voastra de Facebook!

UPDATE: NOUL CASTIGATOR este Rucsanda IONUT, extragerea video o vedeti mai jos:

Concursul dureaza pana in data de 31.08.2016 si pentru a participa trebuie sa achizitionati orice produs de pe gearbest.com, indiferent de valoare sau sa fi achizitionat deja si sa cunoasteti numarul comenzii. Nu conteaza suma pe care ati cheltuit-o, important este sa aveti numarul comenzii.

1459998245041248314

Concursul vine ca urmare a unei campanii speciale marca gearbest.com, campanie prin care pana la sfarsitul lunii august o gramada de produse au preturi scazute, produse din diverse categorii, de la telefoane mobile si pana la accesorii pentru casa sau alte gadgeturi.

Exista mai multe categorii si cap de lista sunt cele ce au fost vandute cel mai bine in aceasta vara, XiaoMi Redmi 3 Pro, XiaoMi Mi5, UMi Super sau Ulefone Power fac parte si ele din acesta categorie impreuna cu ceasul U8 ce costa acum putin peste 7 dolari, nu lipseste nici LETV Leeco X600.

Untitled

Chuwi Hi12, Teclast X80 Plus, CHUWI VI10 PLUS sau VOYO VBook V3 sunt tabletele ce se afla si ele in cadrul acestei promotii, mai intalnim si alte accesorii sau gadegturi, casti audio, ceasuri inteligente, ochaleri VR, camere sport de actiune, acumulatori externi, routere, carduri de memorie, dispozitive de tip TV BOX cu Android, drone, jucarii, lanterne, etc.

er

Produsele sunt multe si lista completa poate fi vazuta in cadrul paginii dedicate acestei promotii ce se termina la sfarsitul lunii august, atunci se termina si concursul prezentat la inceputul acestui articol.

*comentariile ce nu au legatura cu concursul vor fi sterse automat.