HOMTOM HT17 4G cu Marshmallow si ecran HD primeste un pret foarte bun!

HomTom HT17 4G cu Marshmallow si ecran HD primeste un pret foarte bun! Cred ca este unul dintre cele mai ieftine telefoane cu Android Marshmallow la bord dar si cu ecran HD, un magazin din China il listeaza la o promotie, pretul este unul excelent, numai 49.99 USD, asta inseamna putin peste 200 de lei!

HOMTOM este un brand ce tine de Doogee si compania prin acest brand ofera telefoane cu preturi mici si telefoane mobile cu specificatii pentru cei ce nu sunt chiar atat de pretentiosi. Insa, telefonul acesta HOMTOM HT17 nu este unul foarte slab la capitolul specificatii tehnice, principalele atuuri par a fi ecranul cu rezolutie destul de buna, adica HD 720p, conectivitate 4G, Android Marshmallow dar si MediaTEK mtk6737 de tip quad-core la 1.1 GHz, acest telefon fiind primul ce este echipat cu acest tip nou de procesor.

homtom ht17 HOMTOM HT17 4G cu Marshmallow si ecran HD primeste un pret foarte bun!

CITESTE SI:  Design Vernee Active, se poarta carbon mai nou! (P)

[komper pid=157 category=1]

666 HOMTOM HT17 4G cu Marshmallow si ecran HD primeste un pret foarte bun!

 

Specificatiile sunt interesante si este de admirat faptul ca au reusit sa introduca aparent incarcare rapida, senzor de amprente, procesor de generatie noua si Android Marshmallow. Numai primele 100 de bucati vor avea acest pret, apoi telefonul va reveni la pretul de 69.99 USD, primiti si o husa din silicon gratuita. Oferta este valabila in data de 3 iunie, 6PM, ora Chinei.

Homtom HT17 este pentru moment la precomanda si este disponibil in culorile alb, auriu sau “deep blue”, pretul fiind de 49.99 USD adica. Homtom ramane totusi un brand fara prea mari pretentii si din cate stiu nu este chiar un brand ci mai de graba o subdivizie a companiei Doogee, insa trebuie sa recunoastem ca acest pret este unul bun.

Oferta de pret pentru acest telefon nou si restul detaliilor, AICI.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here