Acasă Telefoane Chinezesti

UMI Super are si el parte de o campanie prin care pretul este mai mic

0
nofollow

UMI Super are si el parte de o campanie prin care pretul este mai mic – In ultima perioada, UMI a crescut destul de mult si daca nu m-au convins cu modelul Umi ROME, acum clar ma atrage acest UMI SUPER si motivul este simplu. Pretul excelent raportat la specificatiile tehnice, fie ca vorbim despre pretul real sau despre diversele campanii de reduceri, tot pret excelent este. 

Si mai observ in ultima perioada ca firmele din China care produic astfel de telefoane incep sa lanseze si modele cu super specificatii tehnice, a fost un inceput timid dar vad ca si-au dat drumul, cele mai recente modele produse de Ulefone, UMI, Doogee, Vernee sau astfel de companii sunt modele super dotate si preturile rareori sar de 200 USD, adica in marja 800-1000 lei.

12

CITESTE SI:  Chinezii maresc miza. 48MP 3D, display perforat, Ulefone T3

Revenind la al nostru UMI SUPEr, pretul normal este de numai 219.99 USD, insa gearbest.com il ofera la numai 179 USD, asta pana in data de 10 iunie 2016, reducerea se aplica prin cuponul GBSUPER. Din pacate, este vorba si de un mecanism la mijloc, oferta este valabila numai miercurea si sambata, primele 100 de telefoane din ziua respectiva au acest pret mai mic. Deci, daca aveti noroc prindeti si un asfel de pret.

Specificatiile tehnice pentru UMI Super sunt excelente, fara indoiala!

[komper pid=149 category=1]

Acestea fiind zise, poate aveti noroc sa prindeti unul la pret mic in caz ca va doriti, daca nu va doriti, macar stiti ca exista si telefoane bune cu preturi mici 😉 Link direct catre campanie.

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=rHod8oKZVQs[/wpsm_video]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here