HomTom HT17 inca un telefon chinezesc ieftin cu Android 6.0 si 4G – Nu stiu cum de au ajuns la numarul 17 din denumire, insa nici nu mai conteaza din moment ce avem un telefon cu pret de bun simt si specificatii tehnice bune, asta daca ne raportam strict la pretul afisat. Trebuie sa mai stiti ca este primul telefon din lume cu procesorul mtk6737, quad core 64 bit, are senzor de amprente, tehnologie 4G, Android 6.0 Marshmallow si ecran cu diagonala de 5.5″ – rezolutie HD

homtom ht17 Homtom HT17 inca un telefon chinezesc ieftin cu Android 6.0 si 4G

Am testat si eu aici un HomTom HT7 si nu prea am fost pe deplin multumit, nu neaparat din punct de vedere al constructiei, ma refer la soft care mai avea ceva bug-uri, problema telefoanelor chinezesti ieftine, insa nu erau probleme ce sa afecteze functionalitatea telefonului, mai mult aspecte ce te enervau. avand in vedere ca acest Homtom HT17  ruleaza deja Android 6.0 Marshmallow, posibil ca telefonul sa ruleze mai ok si sistemul de operare sa fie bine pus la punct.

y Homtom HT17 inca un telefon chinezesc ieftin cu Android 6.0 si 4G

CITESTE SI:  Primele detalii legate de Vernee X1 cu 6GB RAM si 64 ROM

In cele ce urmeaza, vedeti tabelul cu specificatiile tehnice complete:

[komper pid=157 category=1]

Specificatiile sunt interesante si este de admirat faptul ca au reusit sa introduca aparent incarcare rapida, senzor de amprente, procesor de generatie noua si Android Marshmallow. Homtom HT17 este pentru moment la precomanda si este disponibil in culorile alb, auriu sau “deep blue”, pretul fiind de 70 USD adica sub 300 de lei. Homtom ramane totusi un brand fara prea mari pretentii si din cate stiu nu este chiar un brand ci mai de graba o subdivizie a companiei Doogee. Oferta de pret pentru acest telefon nou si restul detaliilor, AICI.

Homtom HT17 inca un telefon chinezesc ieftin cu Android 6.0 si 4G

5 COMMENTS

  1. Am cumparat un Homtom HT3 de care am fost foarte multumit (l-am luat pt a-l oferii cadou), semnal foarte bun, baterie la fel, l-am prins la 47dolari, in schimb am si un doogee f5 de 8 luni care “zboara”.

  2. Pai de ce nu mai porneste, sa stii ca un telefon se strica destul de greu de la sine si rar vezi cate unul sa moara de tot. Incearca bateria, tine-l mai mult in priza…si eu am un Homtom ht7 si duce bine

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree