Xiaomi Mi Drone, cel mai nou gadget al chinezilor! Iata cateva pareri si pretul ei – Stiam ca cei de la Xiaomi mai se ocupa si de multe alte lucruri in afara de telefoane mobile si tablete de calitate, ei anunta lansarea dronei Xiaomi Mi Drone, un gadget ce pare a fi de calitate si destul de interesant prin prisma specificatiilor tehnice.

Desigur ca mai sunt drone ce au preturi mult mai mici si chiar eu am inceput sa va prezint modele aici pe site deoarece imi plac aceste “jucarii” si sunt convins ca Xiaomi Mi Drone este cu cateva clase peste modelele ce au un pret de 30 sau 40 dolari.

De altfel, ea este disponibila in doua varianta, cea mai dotata din punct de vedere a camerei va costa in jur de 450 USD si este capabila sa surprinda imagini la rezolutie 4K, versiunea cu camera FHD va fi cu o suta de dolari mai ieftina, adica 350 USD. La capitolul specificatii generale, ea nu va avea versiuni diferite si singura diferenta este camera din dotare, camera SONY pe ambele veriante. Cea capabila de filmare FHD este disponibila incepand de astazi si cea cu senzor mai performant de la sfarsitul lunii iunie 2016.

Xiaomi Mi DRONE Xiaomi Mi Drone, cel mai nou gadget al chinezilor! Iata cateva pareri si pretul ei

CITESTE SI:  Noul la iHunt: Nokia 7, Super D D1 si Gome K1

Iata si caracteristicile tehnice ale modelului Xiaomi Mi Drone

Camera video SONY, deschidere f/2.8, stabilizarea imaginii pe 3 axe si unghi de vizualizare de 94 grade – varianta 4K

Camera video SONY, deschidere f/2.6, stabilizarea imaginii pe 3 axe si unghi de vizualizare de 104 grade – varianta FHD

GPS si sistem de pilotare automata plus functie “return to home”

Acumulator cu o capacitate de 5100 mAh capabil sa asigure pana la 30 de minute de zbor si reincarcare in 2.5 ore

Dotata cu 4 motoare cu protectie la turatie maxima, design modular, raza de actiune de maxim 3KM, drona este capabila sa ocoleasca zonele in care zborul nu este legal permis. 

Ma astept ca aceasta drona sa ajunga repede si la noi in tara avand in vedere ca aceste dispozitive sunt din ce in ce mai populare si sunt destul de atractive!

Xiaomi Mi Drone, cel mai nou gadget al chinezilor! Iata cateva pareri si pretul ei

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree