Connect with us

Honor se relanseaza in Romania, este o informatie destul de importanta dar si de interesanta. Piata telefoanelor mobile este plina, nu cred ca cineva poate sa sustina altceva. Insa, este si un domeniu in care mai poti activa si poti cu usurinta sa-ti gasesti locul.

Honor are deja cateva avantaje. Nu este un nume nou in piata, telefoanele lor au un raport bun intre pret si dotari, arata bine, au experienta, traditie, etc. Pana de curand, era un brand ce tinea de Huawei, practic o divizie care producea modele mai accesibile. S-au despartit de Huawei, dar pastreaza anumite detalii.

Honor se relanseaza in Romania! Ce telefoane mobile ar putea aduce

In data de 5 mai 2022 va avea loc aceasta relansare, am primit si un poster care surprinde un model ce va fi adus la noi in tara. Ar fi vorba despre un Honor 30 PRO +, smartphone care apare in acest poster (foto jos). Insa, telefonul respectiv a fost lansat acum 2 ani, adica are deja ceva vechime!

Lansare Honor Romania

Honor se relanseaza in Romania! Ce telefoane mobile ar putea aduce

Deja exista o versiune in limba romana a platformai oficiale Honor, acolo este listat un singur model pentru Romania. Este un Honor 50, smartphone cu procesor Snapdragon 778G 5G, pret ok si design reusit. Dar de departe, cel mai reusit si mai performant este Honor Magic4 Ultimate, telefon mobil (foto jos) ultra performant, scump si cu o camera care a intrat pe primul loc in clasamentul DxOmark.

Honor se relanseaza in Romania! Ce telefoane mobile ar putea aduce
Asteptam sa vedem comunicatul oficial si ce strategie adopta. Mai multe modele mai accesibile, sau direct cele cu dotari de top. Au lansat cateva telefoane anul acesta, sunt si cele din 2021 care inca pot fi vandute destul de bine. Unele dintre ele au Google, altele nu!

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S21 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Sper să nu te dezamăgesc cu niciun articol! Lectură plăcută!