Connect with us

Stiri despre telefoane

Ataca sau nu seful Honor noua serie iPhone 15

Published

on

Ataca sau nu seful Honor noua serie iPhone 15, este vorba despre George Zhao, CEO-ul companiei. Si cred ca isi permite sa spuna orice de la inaltimea functiei pe care o are, dar asta nu inseamna ca este si adevarat ceea ce transmite. Putem sa o catalogam ca fiind o opinie personala, dar mai rar apar astfel de pareri.

El a afirmat ca o crestere a calitatii camerei si a performantelor nu sunt suficiente. “Cand toata lumea se asteapta la asta inainte de lansare, ne simtim putin dezamagiti”, a declarat Zhao.

El crede ca seria iPhone 15 se va bucura de vanzari mari, chiar daca nu aduce prea multe inovatii. Declaratii asemanatoare au mai fost facute si in trecut.

Advertisement

Ataca sau nu seful Honor noua serie iPhone 15

Cu sau fara prea multe inovatii, mai mult ca sigur ca anul viitor vom afla despre vanzari record si ca 15 PRO MAX a fost cel mai bine vandut telefon din lume, asa s-a intamplat si cu actuala generatie.

Dar nu ar trebui ca Honor sa simta concurenta din partea celor de la Apple, cel putin nu in segmentul telefoanelor pliabile, acolo unde chinezii stau chiar bine si se pregatesc de lansarea unui nou model.

Noua serie iPhone 15

Ataca sau nu seful Honor noua serie iPhone 15

De altfel, declaratia aceasta a fost facuta in contextul aparitiei lui Honor V Purse (telefonul poseta), smartphone despre care credeam ca va ramane la stadiul de concept.

Advertisement

Ataca sau nu seful Honor noua serie iPhone 15

Este vorba despre un telefon fashion, cred ca primul de acest tip, ecranul acestuia putand fi adaptat pentru a simula diferite tipuri de genti, exista chiar si o curea reala ce poate fi inlocuita. La baza, pare a fi un Huawei de generatie mai veche.

Un detaliu captivant legat de acest telefon mobil este capacitatea de a transforma elementele grafice in miscare ale ecranului in aplicatii utile.

De exemplu, un model de geanta afisat pe ecran are o bratara cu mai multe brelocuri mici, iar unul dintre aceste brelocuri este o pictograma ce simbolizeaza o camera foto.

Advertisement

Si toata interfata de utilizator este conceputa astfel incat sa dea senzatia privitorului ca acest telefon este mai mult decat un simplu gadget. Acum, ramane de vazut daca acest pliabil va reusi sa genereze vanzari mari!

sursa

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des