Connect with us

Stiri despre telefoane

Xiaomi 15 va veni cu Snapdragon 8 Gen 4

Published

on

Am prins niște zvonuri fierbinți despre seria Xiaomi 15, care urmează să fie lansată mai târziu în acest an. Și dacă aceste informații se confirmă, suntem în fața unor specificații destul de interesante.

Deci, care sunt detaliile care ne-au captat atenția? Ei bine, se pare că Xiaomi 15 ar putea veni cu procesorul Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4.

Acest lucru confirmă niște speculații anterioare care pluteau în aer. Dar asta nu e tot! Zvonurile sugerează și un ecran OLED de 6,36 inch cu o rată de reîmprospătare de 120Hz și o rezoluție de 1.5K.

Advertisement

Xiaomi 15 Pro ar putea avea margini mai subțiri decât modelul curent Xiaomi 14 Pro. Conform informațiilor neoficiale, telefonul ar urma să aibă margini de doar 0,6 mm, în comparație cu 0,9 mm la Xiaomi 14 Pro. Modelul Pro ar putea dispune de un panou AMOLED cu rezoluție 2K.

Trebuie să menționăm, totuși, că toate aceste informații sunt încă pe baza zvonurilor și așteptăm confirmarea oficială. Dar cu lansarea seriei Xiaomi 15 programată pentru mai târziu în acest an, sigur vom afla mai multe în curând.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des