Acasă Stiri Android Si Noutati Huawei NU a facut pozele cu P30 PRO, cele din materialele promo

Huawei NU a facut pozele cu P30 PRO, cele din materialele promo

0

Huawei nu a facut pozele cu P30 PRO, cele din materialele promo, asta reiese dintr-o postare aparuta pe gadgetmatch.com, dar si pe alte site-uri populare. Asa cum stim, inainte de o lansare importanta, multe companii incearca sa-si puna intr-o lumina cat mai buna telefoanele.

De-a lungul timpului, mai multi producatori au fost prinsi trucand putin imaginile promotionale, nu facem referire acum numai la Huawei. Modelul P30 PRO, va fi lansat la finalul acestei luni si fara indoiala, discutam despre cel mai bun smartphone Huawei din prima parte a acestui an.

Telefonul va avea o camera cu zoom optic 5X (cel putin) si probabil, un setup foto/video de invidiat. De data aceasta, fix aceasta caracteristica au incercat sa o promoveze si au facut-o prin intermediul retelei Weibo (foto sus), retea de socializare foarte populara in China.

Printre alte poze, au prezentat-o si pe cea pe care o vedeti mai jos, un vulcan ce erupe. Poza pare ca vrea sa scoata in evidenta capacitatea telefonului P30 PRO (sau a seriei P30) de a surprinde imagini inedite cu ajutorul unui zoom optic de invidiat.

Problema este ca aceasta poza, NU este facuta cu un telefon din seria Huawei P30 PRO, ea a fost pur si simplu cumparata prin intermediul serviciului gettyimages! Iata si fotografia originala peste care cei de la Huawei si-au aplicat logo-ul. Oricine o poate cumpara si o poate edita asa cum doreste.

Noi nu ne suparam pe Huawei, cu o singura conditie! Sa continue sa fabrice telefoane performante, atractive si mai ales, la un pret bun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here