Huawei P11 apare deja in primele fotografii, acestea par a fi reale, ne putem face o prima parere legate de aspectul acestui telefon.

Daca la capitolul dotari ar trebui sa mai asteptam putin deoarece informatiile sunt neclare, partea de design ne este dezvaluita. In mod normal, telefonul Huawei P11 ar putea debuta la MWC 2018. Evenimentul va avea loc in Barcelona in perioada 26.02.2018 – 01.03.2017.

Totusi, specificatiile de mai jos par a fi cele mai credibile, apare acolo si Mate 11:

huawei p11Revenind la capitolul design, Huwei P11 pare a avea partea din spate fabricata din metal iar cei doi senzori foto sunt iesiti destul de mult in relief:

Huawei P11 huawei p11
Huawei P11

Vedem un disply 18:9 cu margini destul de subtiri ale ecranului dar nimic neobisnuit, exista si un buton fizic “home”. Cel mai probabil, acest buton ascunde si un senzor de amprente.huawei p11Imi place ca nu au renuntat la jack-ul audio, aceasta pare a fi in partea de jos impreuna cu mufa USB reversibila si cu difuzorul multimedia.huawei p11

CITESTE SI:  Mai ieftin, dar tot performant, Xiaomi Mi 8 Youth, pret si pareri

Huawei P11 ar putea fi dotat si cu un senzor infrarosu, asta inseamna ca va putea tine locul unei telecomenzi. Senzorul se afla in partea de sus si tot acolo, ar putea fi un microfon suplimentar:

huawei p11

Desi par a fi poze reale care-l infatiseaza cu adevarat pe Huawei P11, trebuie sa le privim cu o oarecare rezerva. Daca ar fi reale, as spune ca telefonul arata ok, insa nu te face sa spui “WOW”! Mai ramane totusi o intrebare: Huawei P11 Lite va exista?

3 COMMENTS

  1. Cred ca nu ar mai trebuie sa fie si versiunea lite pentru ca a aparut Mate 10lite care e o varianta foarte buna

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree