Acasă Firmware Huawei Huawei P8 Lite primeste un update de firmware in Romania

Huawei P8 Lite primeste un update de firmware in Romania

2

Huawei P8 Lite primeste un update de firmware in Romania – Huawei P8 Lite a primit astazi in Romania un update oficial al sistemului de operare, Android 5 Lollipop.

Versiunea sistemului de operare ramane neschimbata dar noul firmware promite stabilitate si imbunatatirea performantelor telefonului, noua versiune putand fi descarcata via OTA si instalata direct pe telefon. Pentru a face asta, intrati in setarile telefonului si navigati in ramura actualizator.Este indicat sa descarcati acest nou firmware pentru P8 Lite via WiFi deoarece are o dimensiune de 193MB.

Versiunea prezenta ALE-L21 V100R001C432B041 va deveni ALE-L21_C432B133. Dupa instalare, telefonul va reporni in cateva minute, intre timp isi va actualiza aplicatiile.

qfa u5rfg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un review al telefonului Huawei P8 Lite poate fi citit AICI.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

2 COMENTARII

  1. salut , am un tel huavei honor 6 plus si as dori sa-i update la versiunea lollipop va intreb pe d-vtra ca specialisti merita sau nu si daca da puteti face d-vtra update de sistem sincer mie mie cam frica , abia am cumparat tel si nu fac vreo prostie ca sa ma intelegeti daca da adresa mea este nicanicolae69@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here