Connect with us

Stiri despre telefoane

Huawei Pura: apare o serie noua de telefoane

Published

on

Huawei surprinde cu lansarea unei noi game de telefoane mobile, denumită Pura, o mișcare neașteptată după ani de modele de succes din seria P. Informația este oficială, nu este vorba de un zvon.

Yu Chengdong, CEO-ul diviziei Huawei Consumer Business, a făcut această dezvăluire, confirmând că gama de telefoane din seria P a fost actualizată la “Huawei Pura”.

Conform unei postări pe platforma Weibo făcută de Digital Chat Station, seria Pura 70 va include mai multe modele, printre care Huawei Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+, și Pura 70 Ultra.

Advertisement

Se preconizează că varianta Ultra va fi succesoarea modelului Art Edition și va avea o configurație similară cu cea a modelului Pro+. Insă, așteptăm să vedem dacă sunt schimbări majore și la nivel de design sau dacă producătorul va continua cu aceleași linii deja cunoscute.

Sunt surse care spun totuși că va impresiona prin design-ul îmbunătățit. Modelele Pro și Pro+ se vor concentra, în principal, pe autonomia bateriei și performanța camerelor foto/video.

În 2012, am lansat telefoanele mobile din seria Huawei P. În ultimii 12 ani, sute de milioane de consumatori au folosit produsele noastre pentru a îngheța numeroase momente minunate și pentru a înregistra frumusețea vieții. Încă o dată, mulțumim fiecărui consumator care ne-a susținut

Advertisement

Istoria dezvoltării seriei Huawei P este istoria dezvoltării imaginii mobile și a evoluției esteticii tehnologice. Folosim tehnologii inovatoare pentru a extinde limitele imaginii mobile, integrăm arta și cultura și creăm o imagine Huawei XMAGE unică. Seria P a condus tendințele de design ale industriei una după alta, aducând estetica tehnologică la noi culmi” – Yu Chengdong

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des