Connect with us

Stiri despre telefoane

Huawei va vinde brandul Honor pentru 15 miliarde de dolari

Published

on

Huawei va vinde brandul Honor pentru 15 miliarde de dolari, probabil ca si-au facut ei niste calcule inainte si au tras concluzia ca este mai bine asa. Apoi, cred ca daca nu ar fi fost problemele cu Google, aceasta viitoare tranzactie nu ar fi avut loc.

Si avand in vedere ca aceasta stire vine din partea uneia dindre cele mai mari agentii de presa din lume (Reuters), nu prea putem avea urme de indoiala. Teoretic, asta inseamna ca intr-un viitor apropiat, telefoanele Honor vor fi produse de alta companie si probabil vor avea la bord serviciile Google.

Huawei va vinde brandul Honor pentru 15 miliarde de dolari

Se pare ca tranzactia (all cash) va include aproape toate activele, inclusiv marcile conexe, divizia de cercetare si dezvoltare sau partea de gestionare a lantului de aprovizionare. Reuters ne mai spune ca nu ar trebui sa ne asteptam la o schimbare rapida a percepției SUA asupra Huawei ca un risc de securitate, chiar daca Donald Trump a pierdut alegerile.

Advertisement

Potrivit surselor, Digital China Group se va numara printre primii doi noi actionari ai Honor cu o participatie de aproape 15% la Honor Terminal Co Ltd, companie care anterior era deținuta integral de Huawei. Tranzactia ar urma sa aiba loc in data de 15 noiembrie 2020.

Brandul Honor a fost fondat in anul 2013 si impreuna cu Huawei, in 2018 a avut un profit de aproximativ 50 miliarde USD.

sursa sursa foto

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des