Acasă Ceasuri inteligente Iata cum conectezi un ceas inteligent la telefon

Iata cum conectezi un ceas inteligent la telefon

4
nofollow

Iata cum conectezi un ceas inteligent la telefon – Am sa va arat in cele ce urmeaza cum se realizeaza conexiunea intre un smartwatch (ceas inteligent) si un telefon cu Android, pentru acest tutorial am folosit ceasul No 1 S3 si un telefon Huawei P8 Lite.

Pentru a realiza conexiunea, este nevoie de un telefon doatat cu Bluetooth! Nu este insa o problema deoarece toate telefoanele inteligente au acest tip de conectivitate.

Clipul video aferent articolului consider ca este foarte explicit, motiv pentru care nu am sa fac si un tutorial scris. Este destul de interesant deoarece de indata ce ai asociat telefonul cu ceasul, cel din urma va lua practic locul telefonului si vei putea initia apeluri, sa raspunzi unui apel, sa trimiti sau sa citesti mesaje de tip SMS. Insa, cele doua dispozitive trebuie sa aiba in permanenta conectivitatea Bluetooth activata si distanta intre telefon ci ceas sa nu fie mai mare de 10-15m.

Modelul de ceas pe care-l am are un difuzor si un microfon mai mult decat ok si pot vorbi la ceas fara niciun fel de probleme 😉 Da, am ajun sa spun ca vorbesc la ceas!

Oricum, recomand acest model, fie ca dati pe el 200 lei sau mai mult, 400 lei in Romania. Ruleaza bine, ecranul are o luminozitate mare, raspunde bine la comenzi si conectivitatea este stabila.

Iata ce trebuie facut si cum functioneaza!

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=DAhYKzfEVyA&feature=youtu.be[/wpsm_video]

4 COMENTARII

  1. salut! la mine nu merge sa ma conectez la mesaje , imi apare bt notification install… apelurile merg ,totul merge inafara de mesaje.
    am un note 4 telefon. ce sa fac?

  2. Se poate conecta si la o casca Bluetooth daca are sim in el?
    Se poate conecta in acelasi timp si la telefon si la o pereche de casti Bluetooth?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here